Kaunein omistamani luomiväripaletti

Joulun aikaan tein ihan mielettömän alelöydön, nimittäin tilasin Path McGrathin luomiväripaletin sekä kasvopaletin -30% alennuksella! Merkki on itselleni suhteellisen vieras, olen siihen tutustunut viimeaikoina kansainvälisten kauneustubettajien kautta. Merkki on ehdottomasti enemmän luksuskosmetiikkaa, jota henkii koko brändin ulkoasu ja hinnat.

 

Pathin Celestial Odyssey on joulukauden holiday- kokoelmaan kuuluva megapaletti, joka on muita merkin suuria paletteja hieman edullisempi. Palettien hinnat liikkuvat 70-140€ välissä, mutta tämä on normaalihintaisena ”vain” 85€. Alennuksen jälkeen paletti oli hinnaltaan samassa luokassa Jeffree Star cosmeticsin isompien palettien kanssa.

Tilasin paletin Path McGrathin omilta verkkosivuilta, jossa ei tullut tulleja maksettavaksi.

Celestial odyssey- paletti

Paletti sisältää erilaisia luomivärikoostumuksia; mattoja, duochromeja,shimmer ja metallisävyjä. Jokainen sävy on pehmeästi levittyvä, helposti häivyteltävä ja superpigmenttinen. Sanoisin että tämä paletti on joka euron arvoinen, niin ihana tällä on meikata!

Omia suosikkisävyjäni ovat paletin vihreät sekä yksi aivan ihana duochromesävy, joka hohtaa kullan ja roosan sävyissä.

Divine blush + glow trio

Luomiväripaletin lisäksi tilasin upean kasvopaletin, jossa on kaksi poskipunaa sekä highlight. Paletti on kuvioitu samaan tyyliin kuin luomiväripalettikin ja se on aivan upean näköinen. Poskipuniin on painettu ruusukuviota, highlight on klassiseen tyyliin sileä pinnaltaan.

Poskipunissa on satiininen koostumus, joka ei ole täysin mattainen vaan aavistuksen hehkuva. Todella miellyttävä työstää kasvoille, levittyy tasaisesti eikä jätä laikkuja. Highlight on todella upea, ehkä yksi kauneimmista highlighteista, joita olen nähnyt!

Sävyt alhaalta ylös: Divine rose, desert orchid ja Golden nectar.

Kadunko että käytin 100€ luomiväripalettiin ja kasvopalettiin? En. Nämä ovat mielestäni kokonaisvaltaisesti upeita keräilykappaleita, joille tosin tiedän myös tulevan todella paljon käyttöä. Alennuksen jälkeen nämä eivät eronneet hinnaltaan monistakaan muista paleteista, joten en pode huonoa omatuntoa hieman kalliimmasta meikkiostoksesta. Viimeaikoina ulkomailta tilattavat eksklusiivisemmat luomiväripaletit ovat kiehtoneet, sillä Suomesta saatavat meikit eivät enää ole aiheuttaneet niin paljon sellaista lapsenomaista innostumista, kuin mitä nämä ovat nostattaneet.

Onko Path McGrathin meikit sulle tuttuja?

 

 

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *