Kesäkuulumisia

Nyt eletään kesän parhaita hetkiä, kun 30 asteen helteet alkavat olla takanapäin ja ilma on mitä miellyttävin. Tämä kesä (ja oikeastaan koko vuosi tähän mennessä) on ollut samaan aikaan yksi parhaista ja yksi raskaimmista. Sain tietää pari viikkoa sitten päässeeni vihdoin kouluun, josta olen sanoinkuvaamattoman onnellinen! Aloitan elokuussa TAMKissa Proakatemialla, valmistun toivottavasti siis 3,5 vuoden päästä tiimijohtamisen ja yrittäjyyden tradenomiksi. Yrityksen kanssa asiat on alkanut palaamaan raiteilleen koronan jäljiltä ja kesä on loman lisäksi antoisa myös töiden puolesta. Samaan aikaan perheessäni eletään aivosyövän viimeisiä vaiheita, joka vie tunnelmaa alaspäin.

Tätä kirjoittaessani vietän ensimmäistä virallista kesälomapäivääni yrittäjänä. Tälle kesälle varasin reilu 3 viikkoa lomaa, jotka vietän ripotellen heinä- ja elokuun aikana. Olen nauttinut lomasta jo tähän mennessä täysin siemauksin, kävin tänään valitsemassa itselleni uudet silmälasit ja hakemassa Sushia lounaaksi Sokokselta. Viikonloppuna siskon kanssa kilisteltiin kesän ja kouluunpääsyn kunniaksi spritzereillä, joihin tuli valkoviiniä, kivennäisvettä, limeä, jäädytettyjä viinirypäleitä ja pari jääpalaa. Voin kertoa että tämä oli ihanan raikas tapa aloittaa loma!

Kesäsuunnitelmia ei juurikaan ole tälle kesälle, muuta kuin että rentoudutaan, syödään ja nautitaan. Kaikki muu on vaan plussaa siihen päälle. Kesän ei tarvitse olla täynnä suunnitelmia ja illanistujaisia ollakseen aivan ihana kesä. Toivottavasti sunkin kesästä tulee just sellainen, mitä voi syksyllä muistella pieni hymy kasvoilla.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *