Kesäkuun Goodiebox: The ”Vitamin sea”

Kesäkuun Goodieboxissa oli teemana The vitamin sea eli meri. Kesäloma ja lomateema näkyi boksin värissä sekä osittain myös tuotteissa, osa tuotteista on sellaisia, jotka voisi ottaa rantalomalle mukaan. Boksi kokonaisuudessaan oli mielestäni vähän pliisu, vaikka tuotteista löytyi muutamia kivoja yllätyksiä. Osa tuotteista oli hyvin samankaltaisia, joita aikaisemmissa bokseissa on jo nähty. Yksi tuote on tuttu Limited edition- bokseista, mikä oli mukava yllätys varmasti niille, ketkä eivät ole näitä erikseen ostettavia bokseja päässeet hankkimaan.

Tässä postauksessa avaan boksin ja jaan omat mielipiteeni ja ajatukseni tuotteista sekä boksista kokonaisuutena. Kauneusboksit ovat usein sellaisia, ettei kaikkia niiden sisältö voikaan miellyttää. Jokin tuote, mikä voi itselleni olla huti voi olla sinulle hitti. Jatka lukemista, mikäli haluat tietää boksin sisällön!

N.A.E.Delicatezza Hand Soap

(ovh. 4,99€)

N.A.E- merkin tuotteita on näkynyt bokseissa aikaisemminkin mm. tuoksuttoman suihkugeelin muodossa. Käsisaippua on hyvin ajankohtainen pelkästään vallitsevan tilanteen vuoksi, joten tästä plussa boksin sisällön suunnittelijoille! Tämä pääsi heti käyttöön.

FIGS & ROUGEWonder Love Charm Elixir

(ovh. 38€)

Ihanan pinkki kimallusseerumi sopii meikin alle tai ihan yksinään ihonhoitorutiinin lopuksi tuomaan kasvoille hehkua. Tämä seerumi löytyikin itseltäni Limited edition- boksista saatuna, joten pistän tämän talteen kesän arvontoja varten. Tämä on ehkäpä boksin kivoin tuote, sillä kukapa ei rakastaisi kimallusta ja seerumeita?

ANWEN Eco Hairbrush

(ovh. 15€)

Hiusharjat ovat jotenkin tylsiä kauneusbokseissa. Tuntuu että näitä olisi ollut muissakin bokseissa, vai muistanko väärin? Tämä ekologinen biohajoavista materiaaleista valmistettu harja on kuitenkin kivan kevyt, tosin ei maailman mukavin hiusharja. Toimii, selvittää ja kulkee kätevästi mukana. Vaatii hieman totuttelua, muut omistamani hiusharjat ovat hieman hellävaraisempia.

SANDSTONE Raincoat Waterproof Mascara

(ovh. 21€)

Sandstonen ripsareita on näkynyt aikaisemmissakin bokseissa. Ilahduin erityisesti tästä vedenkestävästä versiosta, sillä aikaisempaa normaalimascaraa en ole vielä ottanut käyttöön. Olen nirso ripsareiden suhteen ja vaadin ripsareilta kestävyyttä, sillä olen kova hikoilemaan kasvoista erityisesti kesäisin. Tämän uskallan ottaa testiin!

KARMAMEJU Sun Body Lotion SPF 15

(ovh. 35€ / 200ml)

Boksin ainoa matkakokoinen tuote on tämä Karmamejun suhteellisen pienellä suojakertoimella varustettu voide. Suosin itse vähintään 30 suojakertoimen voiteita, joten tämä on hieman turhake. Talvella tosin ehkä ihan näppärä, jos siis sopii kasvoille käytettäväksi.

Mitä mieltä olit tämän kuun Goodieboxin sisällöstä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *