Kesän meikkitrendi: Pastelliset luomet

Kesä on ihan nurkan takana, vaikka ulkona välillä satelevat lumihiutaleet väittäisivätkin toista. Kevään ja kesän meikkitrendeihin kuuluvat vahvasti värit, eikä ihan mitkä tahansa värit. Hempeät pastellisävyt ovat turvallinen valinta väreistä kiinnostuneille mutta niitä hieman ujosteleville meikkaajille. Vaaleanpunaisen ja lilan sävyt sopivat monelle, joten niitä on helppo lähestyä silmämeikkejä tehdessä. Kaikki pastellisävyt voi häivyttää luomelle esimerkiksi aurinkopuuteria käyttämällä, jotta meikistä tulee hillitty ja kauniisti häivytelty.

Tässä postauksessa näytän, miten pastellimeikin voi tehdä hyvin hillityksi tai hieman villimmäksi meikiksi helposti!

Hempeä pastellimeikki arkeen

Hempeään ja arkeen sopivaan pastellimeikkiin suosittelen valitsemaan lilan tai vaaleanpunaisen luomivärin, joka levitetään kevyesti koko luomelle. Pastellisävyn voi kevyesti häivyttää vaaleanruskealla luomivärillä tai aurinkopuuterilla, jotta meikki näyttää mahdollisimman luonnolliselta. Viimeistele meikki kevyellä huulipunalla tai -kiillolla. Tässä meikissä käytin Jeffree Starin Jaw breaker- paletin vaaleanlilaa sävyä ja Physicians formulan Butter bronzer- aurinkopuuteria sen häivyttämiseen.

Korosta pastellisävyjen värikkyyttä kirkkaalla huulipunalla

Kirkkaampi versio pastellimeikistä syntyy yhdistämällä useampia pastellisävyjä ja lisäämällä meikkiin kirkasta huulipunaa. Tällainen meikki toimii arjessa mutta sopii myös juhlavampiin tilaisuuksiin, mikäli tällainen meikki on sinun juttusi. Valitsin luomille mintunvihreää ja keltaista, jotka tekevät silmämeikistä pirteän erilaisen. Melkein näin jälkikäteen katsottuna häivyttäisin tuon vihreän aurinkopuuterilla, jotta meikki olisi hieman pukevampi ihon sävyäni ajatellen. Huuliin valitsin intensiivisen pinkin huulipunan, joka korostaa meikin kirkkaita sävyjä. Tällainen meikki toimii kunnon statement- meikkinä esimerkiksi töissä, kun kaipaa jotakin piristävää arkeensa (kahvin lisäksi).

Myös pastellinen vaaleansininen, korallinsävyt ja sitruunankeltainen ovat aivan ihania sävyjä kevääksi. Yhdistele ja kokeile sävyjä rohkeasti, voit löytää aivan uuden suosikkisävyn arkimeikkiisi!

 

 

 

kauneus meikki trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *