Kierrätetyt meikkityylit: Vastavärejä vuodelta 2015

Sain hauskan postaussarjaidean viimeviikolla kun selailin vanhoja Facebook- kuvia. Yhteen aikaan en viihtynyt yhtä hyvällä tahdilla Instagramin parissa vaan julkaisin meikkikokonaisuuksia Facebookin puolella, joten sinne on ehtinyt kertymään vuosien varrella muutamia kokonaisuuksia. Sain ajatuksen vanhojen tyylien uudelleen luomisesta ja päivittämisestä tähän päivään. Tässä siis ensimmäinen kokonaisuus, joka on vuoden 2015 maaliskuulta, eli hieman ennen kun valmistuin kampaajaksi ammattikoulusta. Tämä ei todellakaan kuulu vanhojen meikkityylien noloimpiin kokoeiluihin mutta kiinnostuin tavastani yhdistellä tuolloin vastavärejä toisiinsa, joten tämä tyyli kiinnitti ensimmäisenä huomioni.

Oikealla puolella näkyvä kuva on 2015 vuodelta. Noihin aikoihin aloin ylimaalaamaan huulia ja koska käytössäni oli lähinnä voidemaisia huulipunia, näytti huulten ylirajaus todella suttuiselta. Muistan saaneeni työkavereiltani valmistumisen jälkeen kommenttia huulten ylimaalauksesta (kuulemma omat huuleni ovat kauniit sellaisenaan, ylimaalaus näyttää vain suttuiselta). Toteutin silloin tyyliäni vahvasti enkä uskonut muiden kommentteihin, olisi ehkä kannattanut. Tykkään edelleen erityisesti ylähuulelta maalata aavistuksen yli, jolloin saan huulista symmetrisemmät. Vahva ylirajaus on alkanut hiipua ja olen uskaltautunut käyttämään jopa huulikiiltoja ilman rajauskynää.

Uudelleen luodussa kokonaisuudessa halusin yrittää enemmän tuollaista ”cut crease”- tyylistä, niin sanottua instagram- meikkiä, joka korostaa silmän kissamaista muotoa. Huulipunaksi valitsin Nyxin Liquid suede huulipunan sävyssä Amethyst, joka on hieman kylmempi ja intensiivisempi kuin muutama vuotta sitten. Päälle lisäsin vielä Nyxin Duo chromatic huulikiiltoa sävyssä Spring it on. Vastavärit eivät miellytä tänäpäivänä silmääni yhtä paljon kuin aikaisemmin, joten tämä tyyli ei ehkä olisi sellainen jossa lähtisin ihmisten ilmoille. Ehkä eritavalla varioituna tästä saisi ihan passelin myös arkisempaan käyttöön. Nuorempana pystyin helposti lähtemään töihinkin vaikkapa violetissa tai vihreässä huulipunassa, jostain syystä nykyään en ole niin tehnyt vaikka koen olevani suhteellisen rohkea ulkonäköni suhteen. En tiedä olenko vain liian rutinoitunut arkimeikkini kanssa ja valitsen helposti mukavia, maanläheisiä sävyjä.

Kiinnostaako teitä nähdä enempikin tällaisia ”recreated”- tyylisiä meikkipostauksia?

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *