Kiiltävät, kauniit kevätkynnet

*Lakat saatu blogin kautta

Kevät ja kynsilakkailun lisääntyminen on jotenkin hyvin yhteensopiva kombo. Kun käsiä ei enää piilotella taskussa tai tumpuissa, on kiva saada kynsiin vähän eloa. Omat kynteni ovat poikkeuksetta aina aika lyhyet, sillä ne ovat pehmeät, helposti liuskottuvat ja katkeilevat. Lyhyisiin kynsiin onneksi sopii myös ihanasti erilaiset kynsilakat ja erityisen paljon tykkään näin keväällä kaikesta värikkäästä!

Rimmeliltä ilmestyi ihan hiljattain uusi Kind & free- tuotesarja, joka on ystävällisempi ympäristölle, eläimille ja ihmisille. Sarja on cruelty free, vegaaninen ja täysin hajusteeton. Kind & free- kynsilakat ovat Rimmelin ensimmäisiä kasvipohjaisia kynsilakkoja, joissa 75% on biopohjaisia raaka-aineita ja 77% luonnollisia raaka-aineita, kuten sokeriruohojohdannaisia, puuvillaa, maniokkia ja maissia. En tiedä piileekö näissä raaka-aineissa syy siihen, että nämä lakat ovat ihan todella kestäviä! Lakat pysyvät liuskoittuvissa kynsissäni 4 päivää lähes täysin lohkeilemattomina!

9 upeaa värisävyä

Kind & free lakkavalikoimassa on 9 värilakkaa sekä kirkas päälyslakka. Suosittelen aina hankkimaan päälyslakan kynsilakoille, se lisää lakkojen kestävyyttä sekä kiiltoa. Lakkojen ovh. hinta on 7,65€ mutta katsoin että mm. Eleven.fi myy lakkoja hintaan 4,95€*!

Omia suosikkisävyjäni lakoista ovat laventelinen Lavender light ja korallinen Sunset soar. Myös ”your nails but better”- tyylinen sävy Milky bare on ihana silloin, kun omiin kynsiin tahtoo vahvistusta muttei juurikaan sävyä.

Lakka on kahdella kerroksella täysin peittävä ja kestää moitteettomana n. 4 päivää (tämä toki voi olla kynsikohtaista). Yleensä 4 päivän jälkeen lakka alkaa lähtemään kynsien kärjestä, jolloin vaihdan uuteen lakkaukseen. Neljä päivää on kuitenkin mielestäni ihan todella hyvä pysyvyys ja olen ollut todella fiiliksissä näinkin pitkästä kestävyydestä!

Onko Rimmelin uutuuslakat sulle jo tuttuja?

 

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *