Kiitollinen bloggaaja

 

Viikonloppuna mietin paljon sitä, mistä blogini sai alkunsa ja missä se on nyt. Kun aloitin blogini noin puolitoista vuotta sitten, halusin kampaajan töiden rinnalle paikan, jossa voin jakaa ja fiilistellä kauneutta ja kosmetiikkaa myös hiusalan ulkopuolelta. Vaikka blogin kirjoittamisessa on tietysti oleellista, että sitä kirjoitetaan lukijalle sopivaksi, ei kuitenkaan tarkoitukseni ollut kirjoittaa blogia seuraajaluvut silmissä kiiluen. Olen jakanut sisältöä puhtaasti rakkaudestani kauneuteen ja kosmetiikkaan. Olen nyt pari kuukautta tehnyt vain ja ainoastaan blogin parissa hommia ja nauttinut jokaisesta hetkestä! Pysähdyin viikonloppuna fiilistelemään lukuja Google analyticsissä ja seuraajalukua Instagramissa ja kieltämättä hämmästyin siitä, millaisen vastaanoton blogin on saanut. Vaikkei vielä puhuta mistään maailmanluokan numeroista niin jokainen seuraaja, joka sivuilleni on eksynyt on  arvokas ja olen siitä suunnattoman kiitollinen! On mahtavaa huomata että se mitä teen saa konkreettista kiitosta ja se näkyy koko ajan kasvavina lukuina seuraaja/kävijä- ja sivunkatselumäärissä. Haluankin siis kiittää teistä jokaista, joka on eksynyt blogini tai/ja Instagram- tilini pariin, kiitos!

 

Postausta kuvittaa mun hymyilevä pärstä, jossa näkyy yksi suosikkimeikeistäni jonka loin muutamia päiviä sitten. Silmämeikki on tehty lähes kokonaan Jeffree Star cosmeticsin Alien- paletilla,ainoastaan rajaukset ovat muualta. Glitter-rajaukset on tehty korealaisella Etude housen Tear eye linerilla ja itse rajaukset Maybellinen Master precise liquid eyelinerilla. Huulilta löytyy Jeffree Starin nestemäisistä huulipunista sävy Delicious (joka muuten mätsää täydellisesti tuon violetin kanssa luomilla).

Tällä viikolla on muuten tulossa pientä arvontaa teille lukijoille sekä Instagram- seuraajille Instagramin puolella, joten pysykäähän kuulolla!

 

 

kauneus meikki ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *