Kosmetiikan joululahjaideoita

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda

*Sisältää mainoslinkkejä

Joululahjojen hankinta on monelle jokavuotinen murheenkryyni. Olisi ihana muistaa toista muttei mitään hajua, mitä sitä voisi toiselle hankkia. Meillä on useana vuonna pidetty kiinni siitä, ettei lahjoja juuri osteltaisi. Henkilökohtaisesti pidän sellaisten lahjojen antamisesta, joista tietää varmasti että ne tulevat lahjan saajalle käyttöön ja joita on ehkäpä toivottu jossain vaiheessa vuotta.

Meikkaavalle naiselle on aina hyvä valinta hankkia kosmetiikkapussukkaan täytettä, mikäli tietää mitä sinne voisi sopia. Turvallisimpia meikkilahjoja ovat ripsivärit, huulikiillot ja meikkitarvikkeet. Meikeistä löytää myös ihania joulupakkauksia, joihin on kerätty juurikin usein näistä tuotteista sopivia komboja, jotka ilahduttavat lahjan saajaa. Valitsin Cocopandalta muutamat tuotteet joululahjaideoiksi. Cocopandalla vietetään 29.11 Black fridayta, jolloin sivuilta löytyy huikeita tarjouksia. Black friday on kaikesta kaupallisuudestaan huolimatta hyvä tilaisuus hankkia juurikin niitä hyvin harkittuja joululahjoja, mikäli niitä aikoo tänä vuonna hankkia.

Makeup revolution Re-loaded palettes

Makeup revolution on ihana edullinen meikkisarja, jonka tuotteet ovat hyviä niin nuoren ensimmäisiksi meikeiksi tai meikeistä innostuneelle kokeneemmallekin meikkaajalle. Erityisesti nämä pienet ja edulliset Re-loaded- paletit ovat aivan ihania ja edullisesta hinnastaan huolimatta paleteista löytyy pigmenttiä ja laatua vaativammallekin meikkaajalle! Velvet rose- paletti* sisältää kauniita kimaltavia sävyjä sekä maanläheisiä mattasävyjä monenlaiseen meikkiin. Punertavampi Provocative* on ihana paletti violeteista ja pinkeistä sävyistä tykkäävälle tai esimerkiksi vihreäsilmäiselle (violetit korostavat ihanasti vihreitä silmiä). Paletit maksavat alle 6€ ja näistä riittää iloa pitkäksi aikaa.

Beauty Blender Mystery blind bag*

Moni meikkaaja suosii meikkisientä meikkipohjan työstämisessä. Beauty blender kantaa meikkisienten kruunua ja Cocopandalta löytyy ihana yllätysboksi, josta voit saada jonkin neljästä tutusta meikkisienestä tai harvinaisemman sävyisen sienen. Mielestäni ihana idea, kun haluaa lahjansaajalle maksimaalisen yllätyksen! Yllätyspaketti on tällähetkellä myös edulliseen hintaan, alle 15€!

Nyx Love lust Disco Foil play palette

Viimeisenä aivan ihastuttava kimaltava luomiväripaletti, josta löytyy kuusi hyvin kimaltelevaa luomivärisävyä. Nämä kantavat samaa nimeä, kuin suosikki luomivärini Nyxiltä eli foil play cream- luomivärinapit, mutta koostumus on näissä hieman jäykempi. Vaaleimmat sävyt ovat hieman läpikuultavia ja sopivat hyvin luomivärien päälle lisättäväksi ja loput intensiivisempiä ja peittävämpiä sävyjä. Näistä saa ihanasti iloa irti juhlameikkeihin tai arkea piristämään. Hinta tällähetkellä 16€.

Hankitaanko teillä joululahjoja? Joko lahjat on hankittuna vai hyödynnätkö loppuvuoden alennuksia joululahjaostoksia tehdessä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *