Kukilla piristystä silmämeikkiin

Viimepäivinä olen saanut ihan hurjasti iloa kokeilemalla uusia meikkejä, inspiroitumalla erilaisista ideoista ja ihan vaan meikkailemalla omaksi ilokseni. Olen törmännyt somessa kukkameikkeihin, jossa kasvoille on maalailtu erilaisia kukkia niin silmämeikkiin kuin muuallekin kasvoille. Halusin hyödyntää tämän inspiraation ja maalata pieniä kukkasia osaksi värikästä, keväistä silmämeikkiä.

Kukat voi oikeastaan maalata minkä tahansa silmämeikin päälle, joko tämän meikin tyyliin luomelle tai pelkästään ulkonurkkaan pari kukkaa meikin piristykseksi. Käytin kukkien maalaamiseen mattaisia, nestemäisiä luomivärejä sekä pientä viistopäistä eyelinersivellintä sekä siveltimen kapenevaa nurjaa päätä.

Rakastan tiettyjä vastavärejä meikissä, erityisesti violetin ja keltaisen sävyt näyttävät ihanan raikkailta keväisin (varsinkin pastelliversioina). Kukkiin käytin Nyxin Liquid suede huulipunaa sävyssä Kitten heels kukkien keskiosaan sekä Jeffree Star cosmeticsin nestemäistä huulipunaa sävyssä Drug lord (puhdas valkoinen sävy) kukkien terälehtiä varten. Nestemäisten huulipunien kohdalla kannattaa rauhassa odottaa, että ne kuivutat luomelle ennen kun lähtee räpsyttelemään normaalisti silmiä.

Joten jos sullakin on mieli maassa ja ylimääräistä aikaa tai kenties etätöihin olisi kiva laittautua ihan vain itseään varten, kokeile piristää arkeasi parilla kukkasella meikissä.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *