Kulttimaineinen Sensai 38 mascara

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda

Hyvän, oikeasti koko päivän kestävän ripsivärin löytäminen on ollut viimeaikoina kiven alla. Olen testannut kehuttuja ripsivärejä niin markettiripsareista kuin kalliimmista versioista, mutta lähes jokainen on levinnyt viimeistään päivän lopulla alaluomille pisteiksi. Myös vedenkestävät versiot leviävät helposti. Tämä johtuu siitä, että ihon oma rasva liuottaa vedenkestävää ripsiväriä ja saa sen leviämään luomille. Omat alaripseni osuvat alaluomille reilusti jos hymyilen, joten leviäminen on taattua.

Valitsin useiden suositusten perusteella Cocopandalta* paljon kehutun Sensain 38 mascaran*, joka nimensä mukaisesti lähtee silmistä helposti 38 asteisessa vedessä. Ripsiväri on hieman hintavammasta päästä, muttei hintaluokaltaan juurikaan eroa esimerkiksi aikaisemmin kovin pitämästäni Lancomen Hypnose- ripsiväristä. Ripsiväristä löytyy pidentävä Separating & lenghtening- versio sekä tuuheuttava Volumizing- versio. Valitsin itselleni tuon pidentävän, mutta testaan varmasti tulevaisuudessa vielä tuota tuuheuttavaa versiota. Ripsarilla on tällä hetkellä Cocopandalla hintaa reilu 30€.

Kuvassa vasemmalla ripset taivutettu ja lisätty yksi kerros Sensai 38 Separating & lenghtening- mascaraa. Oikealla meikki ilman ripsiväriä.

Sensain 38- ripsiväri kestää ripsissä hyvänä koko päivän. Ripsiväri ei leviä tai varise kiireisempinäkään työpäivinä alaluomille, mitä monet ripsivärit ovat aikaisemmin tehneet. Ripsiväri on helppo poistaa illalla silmämeikin poiston yhteydessä lämmintä vettä käyttämällä. Ripsiväri ei siis ole suotta kerännyt kulttimainetta ympärilleen, tämä oli rakkautta ensilevityksellä!

Ensimmäistä kertaa pohdin oikeasti siirtymistä kokonaan tähän hyväksi todettuun ripsiväriin. Hyvän ripsivärin löytäminen on vaatinut testailuja ja sotkuisia meikkipäivä yksi toisensa perään. Tällä ripsivärillä saan ripsiini riittävää pituutta ja sen täydellisen keston, jonka ansiosta silmämeikki pysyy raikkaana iltaan asti. Voisiko nyt  sanoa, että kauan kestänyt etsiminen on vihdoin päättynyt?

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *