Kuukauden meikkisuosikit

Kuluneen kuukauden aikana olen selvästi tarttunut tiettyihin meikkituotteisiin enemmän kuin toisiin. Näin käy joka kuukausi, jotkin tuotteet nousevat sillä hetkellä erityisen pinnalle ja jäävät jatkuvaan käyttöön pidemmäksi aikaa. Ajattelin jatkossa kerran kuukaudessa jakaa teille näitä suosikkejani, sillä mielestäni näistä näkee todella hyvin sen, mitkä tuotteet sopivat joka päiväiseen käyttöön ja oikeasti toimivat.

Tämän kuun suosikkibrändi on ollut ehdottomasti korealainen BBIA, jonka tuotteita olen käyttänyt kuukauden sisällä todella runsaasti. Eikä ihme, merkillä on ihan huikeita juttuja, jotka ihastuttavat helppokäyttöisyydellään ja kestävyydellään!

Helpot tuotteet meikkipohjaa varten

Meikkipohjaa varten olen valinnut sellaisia helppoja, nopeita tuotteita, jotka toimivat monien meikkivoiteiden ja lookkien kanssa. Suosikkipuuterini on ollut viimeaikoina Nyxin Can’t stop won’t stop- kivipuuteri sävyssä Light*, joka sopii kaikkien meikkivoiteideni kanssa, eikä korosta ihon kuivia kohtia siitä huolimatta, että se on mattapuuteri. Tuote sopii myös silmänalusille peitevoiteen kiinnittämiseen.

Toinen meikkipohjasuosikki on Lily Lolon Miami beach- sävyinen aurinkopuuteri*. Tämä on ihan hitti! Sävy on täydellinen, ei liian lämmin eikä liian kylmä ja ei myöskään liian tumma vaalealla iholla. Kasvoille saa juuri sopivasti lämpöä ja varjostuksia, ilman että tarvitsee pelätä ruskeita rantuja poskissa.

Poskipunaksi olen valinnut viimeaikoina useasti voidemaisen poskipunan. Voidemainen poskipuna pysyy useimmiten paremmin kuin puuterinen. Jos tahdon todella kestävän poskipunan, lisään voidemaisen päälle vielä kevyesti puuterista poskipunaa. BBIAn Downy tangerine on ollut ihan superihana sävy kevääksi, sillä se taittaa nimensä mukaisesti hieman oranssiin. Tosi kiva poskipuna, jolla saa halutessaan hennon häivähdyksen väriä poskille tai runsaamminkin sävyä. Tämä tuote muuten uudistuu, joten hieman joutuu vielä odottamaan, että saa uudistuneita poskipunia taas kaupoista!

Peitevoiteissa keveys ja luonnollisuus on kiinnostanut viimeaikoina. Superpeittävät, mattaiset peitevoiteet ovat jääneet käyttämättä. Nuin cream concealer on ollut meikkilaatikon vakkari, sillä se peittää juuri sopivasti ja sopii myös näppyjen peittämiseen. Sävy Ari on hyvä silmien alla sekä näpyillä, sillä se on sävyltään hyvin lähellä omaa ihonsävyäni.

Kestävä silmämeikki

Silmämeikkituotteissa on näkynyt kuluvan kuukauden aikana vappu sekä kestävät silmämeikkivälineet. Kestävällä tarkoitan sitä, että tuotteet pysyvät tuhriintumatta kasvoilla vaikka koko päivän! KimChi Chicin Glitter sharts sävyssä Super bloom* on ollut ihan huikea vappuriennoissa, kun glitteriä on halunnut helposti kasvoille ilman kasaa erilaisia työkaluja. Tässä on mukana itse kiinnittyvä, vaseliinimainen pohja, jonka avulla glittermassa tarttuu kasvoille, hiuksiin ja silmäluomille. Nämä olivat vappupirskeiden hittituote!

BBIAn Never die ripsiväri* on jo lähes kulttimaineen saavuttanut ripsiväri, joka kestää, pitää taivutukset eikä suttaannu. Tätä laitan aina, kun tahdon että ripset näyttävät hyvältä ihan koko päivän. Ripsarissa on kuituja, jotka tekevät ripsistä tosi pitkän näköiset. Saman merkin ja sarjan eyeliner ruskean sävyssä* on ollut kuluneen kuukauden suosikki, kun puhutaan kestävistä, näyttävistä silmänrajauksista. Käytän tätä myös häivytetyn rajauksen pohjalla. Usein teen ripsityveen tällä rajauksen ja häivytän BBIAn Meringue- paletin tumman ruskealla rajaukset. Ihan törkeän toimiva kombo! Tuo Meringue- paletti on yksi BBIAn parhaimmista luomiväripaleteista, sillä siinä on loistavat, viileän ruskeat sävyt sekä hyvä sekoitus mattasävyjä ja hohtavia shimmersävyjä.

Tässä siis kuluneen kuukauden meikkisuosikit! Löytyikö joukosta sun lemppareita?

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *