Laponie of Scandinavia uutuus: Kosteuttava kasvonaamio

Loppuvuosi on kosmetiikan suhteen aivan ihanaa aikaa. Vaikka ulkona pimenee tasaiseen tahtiin ja syksy tuo omia haasteita kesän ihanan valoisuuden jälkeen, tuo uudet kosmetiikkajulkaisut omaa taianomaisuuttaan loppuvuoteen.

Laponie of Scandinavia on upea kotimainen ihonhoitoon keskittyvä kosmetiikkasarja, jonka tuotteet ovat hajusteettomia ja herkälle iholle sopivia. Sarja keskittyy tuomaan markkinoille ihonhoitotuotteita, joista on jätetty kaikki ylimääräinen pois. Pelkistetyt ja laadukkaat kosmetiikkatuotteet ovat vegaanisia ja sisältävät vain kasviperäisiä raaka-aineita.

Olen tutustunut ihonhoitomatkani varrella merkin puhdistusgeeliin (joka on muuten yksi parhaista kokeilemistani puhdistusgeeleistä) sekä nyt tähän uutuuteen eli kosteuttavaan kasvonaamioon. Laponien tuotteet (ja paljon muuta) ovat muuten nyt  vähintään -20% Ystävänmyynti alennuksissa Biodelly- verkkokaupassa*! Ystävämyyntitarjoukset ovat voimassa 22.9.2021 saakka.

Laponie Gel cleanser nyt Biodellylla hintaan 14,40€ (norm. 18€)*

Laponie Hydrating mask nyt Biodellylla hintaan 29,52€ (norm. 36,90€)*

Minimalistisempaa kosmetiikan kulutusta

On aivan ihanaa löytää oikeasti kosteuttava, helppokäyttöinen naamio korealaisten sheetmaskien tilalle. Olen pitkään pitänyt korealaiset sheetmaskit osana ihonhoitorutiiniani, mutta pikkuhiljaa ärsyttävä pikkuroskan määrä on alkanut ahdistamaan. Tätä käyttäessä parhaimmillaan ainoaksi roskaksi muodostuu tuotteen pakkaus, tämän käyttöön ei tarvitse välttämättä mitään muuta roskaa. Tämä on siis ihan loistava tuote minimalistisemmalle kosmetiikan kuluttajalle, joka kaipaa ihonhoitorutiiniinsa ekstrakosteutusta ilman turhia kikkailuja. Tämä naamio jää ehdottomasti omaan ihonhoitorutiiniini!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *