Lidlin uudet BIO Anti-pollution ihonhoitotuotteet

Lidlin kosmetiikkaosastolta tuli tehtyä taas löytöjä! Lidl on myös lähtenyt tähän hieman luonnollisemman kosmetiikan trendiin mukaan, vaikka tuotteet eivät ole siis luonnonkosmetiikkaa. Uusi BIO- sarja on hempeästi laventelilta tuoksuva sarja (sy- voide ei ole tuoksuva), joka lupaa suojata ihoa ilmansaasteilta.

Ostin sarjan tuotteista miselliveden, silmänympärysvoiteen, seerumin sekä päivävoiteen. Tuotteissa erityisen kivaa on pakkaukseen merkitty incilista eli sisällysluettelo, johon on merkattu kemiallisten nimitysten viereen se, mitä tuote oikeasti on. Esimerkiksi misellivedessä raaka-aine ”lavandula angustifolia oilin” on kerrottu selkeästi olevan laventeliöljy. Tämä helpottaa tuotteen sisällön tarkastelua. BIO- sarjan tuotteet ovat 98% luontaista alkuperää, joten aika kivan luonnollisista tuotteista voidaan kuitenkin puhua, vaikkei tuotteet ole luonnonkosmetiikaksi sertifioituja. Hintaluokka per tuote on hieman alle 4€.

 

 

Anti-pollution misellivesi

Misellivesi kuuluu ehdottomasti joka päiväiseen ihonhoitorutiiniini. Käytän misellivettä erityisen mielelläni aamuisin, kun tahdon puhdistaa ihon yön jäljiltä. Joskus viimeistelen myös meikinpuhdistuksen misellivedellä, johon se sopii todella kivasti. Misellivesi tuoksuu selkeästi laventelille, muttei ole omaan laventelista kovin pitävään nenääni liian tiukka tuoksu. Laventeliöljyn lisäksi misellivedessä on hyaluronhappoa, aloeveraa ja puuvillansiemenöljyä. Ilokseni hyaluronhappo löytyy incilistalta jo kuudentena, joten sitä on tuotteessa mahdollisesti maksimaalinen määrä.

Anti-pollution kosteuttava päivävoide & seerumi

Päivävoide tuoksuu vielä kevyemmin laventelilta, mitä misellivesi. Koostumus on tosi kevyttä, nopeasti imeytyvää mutta ihoa hyvin kosteuttavaa. Tämä sopii hyvin meikin alle.

Sarjan seerumi on hieman erilainen koostumukseltaan, millaiseksi seerumit yleensä miellän. Lähes päivävoidemainen koostumus pistää miettimään, onko tämä tarpeellinen hankinta mikäli hankkii myös päivävoiteen. Sanoisin että rasvaisemmalle iholle tämä voisi toimia yksinään jopa päivävoiteen asemasta, sillä seerumi on koostumukseltaan hieman kevyempää.

Anti pollution- silmänympärysvoide

Lidl ei kyllä petä koskaan sy- voiteiden valmistamisessa! Ihan törkeän kiva koostumus, sellainen hyvin levittyvä, kosteuttavan tuntuinen ja ihon kimmoisaksi jättävä. Tässä ei tosiaan ole tuoksua, mikä on vain hyvä asia, sillä herkkä silmänympärysiho ei hajusteita yleensä kaipaa.

Sanoisin että tähän rahaan, millä saa melkolailla koko ihonhoitorutiinin (toki tähän lisäisin vielä esimerkiksi puhdistustuotteen ja kasvoöljyn ihotyypistä riippuen) tämä on oikein näppärä tuotesarja! Noin 15€ meni tähän koko settiin, mikä on aikalailla yhden hieman kalliimman kasvorasvan verran rahaa. Suosittelenkin tsekkailemaan Lidlin kosmetiikkaosastoa, mikäli tahtoo ihonhoitorutiiniinsa edullisia mutta toimivia tuotteita. BIO Anti-pollution- sarja on suunnattu normaalille ja yhdistelmäiholle, jonka suhteen olen samoilla linjoilla. Nimenomaan normaali ja sekaiho varmasti hyötyy eniten tästä tuotesarjasta! Myös kevyesti kuivaihoisena pidän näistä tuotteista.

Oletko jo testannut?

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *