Lokakuun Goodiebox + alelinkki

Hain lokakuun Goodieboxin postista muutama päivä sitten ja ilahduin todella boksin sisällöstä! Lokakuun boksi on mielestäni ehdottomasti tämän vuoden paras boksi, sillä sisältö oli ajankohtainen, mieluisa ja sellainen, josta tulee jokainen tuote käyttöön asti. Toivottavasti loppuvuoden Goodieboxit ovat yhtä hyviä tasoltaan (puhumattakaan joulukalenterista!).

Jos siis et halua spoilaantua tämän kuun Goodieboxin sisällöstä, jätä loppu sisältö lukematta. Jos kuitenkin sisältö kiinnostaa, suosittelen lukemaan pidemmälle! Seuraavan linkin kautta pystyt ostamaan Goodieboxisi puoleen hintaan eli hintaan 12,45€ (norm. 24,90€)*.

Lokakuun Goodiebox sisältää 5 tuotetta, joista 3 on täysikokoisia tuotteita ja 2 riittoisia minikokoisia tuotteita (n. puolet alkuperäisestä koosta).

Boksi sisältää:

  • MCoBeautyn Clear brow geelin (tämä oli omassa boksissani) tai Manna Kadar beautyn Lash extendig primerin. Arvo 16,50€
  • Huygens Hyaluronic acid concentraten 15ml koossa. Tämän arvo täysikokoisena olisi 36€, minikoon arvoksi on arvioitu 24€ mitä en ihan ymmärrä millä matikalla tuo arvo on tuosta saatu kun täysikokoisen tuotteen koko on 30ml.
  • Niré beautyn luomivärisiveltimen, joka on arvoltaan 8€. Nirén siveltimet ovat olleet hyviä ja tämä vaikuttaa myös oikein toimivalta!
  • The beauty crop Espresso yourself luomiväripaletti arvoltaan 25€. Tämä oli ehdottomasti boksin paras tuote! Luomiväripaletteja ei voi olla liikaa (tai voi, mutta niihin ei koskaan kyllästy). Paletissa on todella kivat, helppokäyttöiset sävyt, jotka sopivat varmasti monelle meikkaajalle.
  • James readin Sleep mask tan retinol tuotteen, joka lupaa ruskettaa ihoa yön aikana. Itse en käytä hirveästi loppuvuodesta itseruskettavia, mutta uskon testaavani tuotetta joka tapauksessa. Tästä tuotteesta boksista löytyi puolikas versio eli 25ml tuubi (täysikokoinen 50ml). Arvoksi on arvioitu 17€ täysikokoisen tuotteen ollessa arvoltaan 34€.

Omien laskelmieni perusteella sain boksin arvoksi 84,50€, joka on mielestäni oikein passeli arvo 24,90€ hintaiselle boksille. Arvoa tärkeämpää mielestäni on kuitenkin boksin sisältö ja sen sopivuus boksin saajalle ja tässä boksissa mielestäni ihan loistavia juttuja ovat luomiväripaletti ja sen lisänä täydentämässä oleva luomivärisivellin sekä ajankohtainen hyaluronhapposeerumi (aina hyvä idea syksyn ihonhoitoa ajatellen). Muutkin boksin tuotteet ovat mukavia, mutta nuo kolme nousivat omiksi suosikeiksini.

Tämän boksin ansiosta jään innolla odottamaan loppuvuoden boksien sekä joulukalenterin sisältöä.

kauneus meikki iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *