Lokakuun Goodiebox

Marraskuu on mielestäni aivan hyvä aloittaa lokakuun Goodiebox- postauksella. Boksi saapui vasta lokakuun lopussa, joten käytän sitä tekosyynä sille, miksi boksin korkkaan virallisesti blogissa vasta nyt. Lokakuun boksi (kuten aika moni muukin boksi) kulkee teemalla ”Myself zone”. Sitähän nämä kauneusboksit ovat, omaa aikaa itselle ja itsensä ihanaa lahjomista. Boksi saapui kivan graafisessa violettisessa laatikossa, jonka tällä kertaa voi kääntää ja näin vaihtaa boksin ulkonäköä. Mielestäni kiva ominaisuus, jos vaikka tykkää pitää bokseja esillä vaikkapa meikinsäilyttämismielessä. Oman boksini nostin meikkipöydälle, johon kerään aina sillä hetkellä käytetyimmät tuotteet, jotta ne ovat helposti saatavilla.

Jos himoitset omaa Goodieboxiasi, pääset sen tilaamaan tästä linkistä alennettuun hintaan (12,45€). Alennus koskee ensimmäistä tilaamaasi boksia.

Lokakuun boksi sisälsi vihdoin taas paperisen esitteen, josta näet jokaisen boksista löytyvän tuotteen. Esite oli pitkään poissa ja löytyi ainoastaan verkosta, mikä oli monesta aika ärsyttävä ominaisuus. Nyt paperiesite on luotu ekologisemmasta materiaalista ja on mukana jokaisessa saapuvassa boksissa.

Lokakuun boksista löytyi 5 kosmetiikkatuotetta ja yksi sisäisesti nautittava tuote (tässä tapauksessa suklaa). Yleensä en välitä siitä, että boksi sisältää syötäviä tuotteita. Vitamiinitkin ovat vähän siinä ja siinä, haluanko niitä boksiini. Mutta koska tässä tapauksessa suklaa oli yhtä suosikkisuklaistani ja hieman kalliimpaa suklaata, hyväksyin tämän ratkaisun kiltisti. Jatkossa kuitenkin toivon, ettei sisäisesti nautittavia herkkuja tai vitamiinilisiä näkyisi bokseissa.

La Roseé Regenerating mask stick

(ovh. 16,90€)

Deodoranttimallisessa söpössä puikossa kulkeva savinaamio on mielenkiintoinen tuote. Tuote lisätään puikosta, minkä luvataan aiheuttavan vähemmän sotkua. Vaikka itse naamio on oikein passeli, epäilen silti tämän hygieenisyyttä puikosta levitettynä.

Moshi moshi mind Konjac sponge

(ovh. 14€)

Tämä oli aika ihastuttava tuote! Sopii loistavasti maskin käytön aiheuttamiin epäpuhtauksiin ja tehostamaan ihon puhdistusta. Moshi moshi mind on tuttu tuotemerkki aiemmista bokseista (aiemmin on saapunut mm. jaderulla ja hiuspyyhe). Kiva lisä boksiin, pidin tästä.

Sandstone Lipglace Summer Fling

(ovh. 18€)

Ehdottomasti ylihinnoiteltu tuote mielestäni. Melko halvan oloinen pakkaus, joka tuo mieleen Oriflamen tai vastaavat. Erilaisia huulituotteita on boksista löytynyt melko usein, ehkäpä kaipaisin jotakin klassisempia puikkopunia vaihteeksi? Sävy on melko kesäinen, jokin murrettu punasävy olisi ollut ajankohtaisempi lokakuuhun. Jää todennäköisesti itseltäni käyttämättä.

De Cure Revitalizing eye repair

(ovh.79€)

Boksin ehdottomasti arvokkain tuote. Silmänympärysvoide on aina ilahduttava boksissa, varsinkin kun kyse on sellaisesta tuotteesta, jota tuskin ikinä itse ostaisi (hinnan puolesta). Perus simppeli tuubi, helppo käyttää ja tuntuu mukavalta iholla. Ehkäpä tuohon hintaan odottaisi jo jotain spessumpaa pakkausta.

Emite Nail polish

(ovh. 17€)

Kerrankin sävy, joka osui just nappiin! Emiten kynsilakka on helppo levittää täydellisen sudin ansiosta, kuivuu nopeasti ja kestää yllättävän pitkään hyvänä kynsissä. Sävy on sellainen, jota käytän lähes aina arjessani (rakastan murrettuja nuden ja roosan sävyjä), joten tästä tuli ehdottomasti yksi suosikkilakoistani! Ehkäpä oma suosikkini tästä boksista.

 

Boksin arvo oli tässä kuussa n. 149€, mikä on arvokkain boksi hetkeen. Kokonaisuus boksissa oli myös mielestäni positiivisesti yllättävä, tässä oli paljon tuotteita joissa on potentiaalia jäädä päivittäiseen käyttöön. Ainoastaan huulipuna oli itselleni melkolailla turhake sävynsä puolesta, siinä ei oltu mielestäni mietitty sopiiko huulipuna lokakuun boksiin. Sanoisin että boksi oli 4,5/5, paras boksi hetkeen!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *