Lottie Londonin upea alle 8 euron paletti

Edullisia paletteja luvassa tänään! Rakastan niin paljon sitä tunnetta, kun löydän hyvän luomiväripaletin alle 10€ hintaan. Hinta ei todellakaan kerro laadusta mitään, sillä molemmista ääripäistä löytyy sekä hittejä että huteja. Tänään esittelen teille uuden Lottie Londonin Emerald euphoria- paletin*, joka on upea 9 sävyn paletti täynnä värejä! Seassa on violettia, vihreää, keltaista/kultaista, hopeaa ja pronssia. Paletti maksaa Oletkaunis.fi- verkkokaupassa 7,95€. Jaan tässä postauksessa teille swatchit paletista sekä paletilla tekemäni lookin, josta tuli todella upea! Lue siis eteenpäin, mikäli tämä edullinen paletti kiinnostaa.

Kompakti sateenkaaripaletti

Lottie Londonin Emerald euphoria- paletissa on 9 sävyä, joista kolme on mattasävyjä ja loput kuusi kimaltavia sävyjä. Paletin sävyt ovat pigmenttisiä ja pehmeitä, erittäin hyviä hintaansa nähden. Erityisen pigmenttisiä ovat paletin vihreät, kulta sekä pronssisävyt. Huonoin pigmentti on hopeassa ja violetissa, mutta nekin saa kyllä näkymään luomella. Metallisävyjen kanssa kannattaa käyttää tuttuun tapaan joko sormia tai kastella sivellin setting spraylla (esimerkiksi Macin Fix+* tai UD All nighter*).

Tein paletilla ensimmäiseksi vihreän meikin, sillä halusin nähdä, miten paletin vihreät toimivat luomella. Käytin ensin mattavihreää ulkonurkassa ja häivyttäen luomivakoon, häivytyksen apuna käytin myös paletin nudesävyä. Lisäsin vihreän shimmersävyn (tuo oikein metsänvihreä) sormin koko luomelle. Tämä sävy on aivan ihana! Tosi pigmenttinen ja helppo levittää luomelle. Silmän sisänurkkaan lisäsin paletin kultaista shimmersävyä, joka korosti kivasti meikissä olevia vihreänsävyjä. Meikistä tuli tosi kiva! Lookin kruunasi tumma smokeyrajaus sekä persikkainen huulipuna.

Jos siis olet kaivannut elämääsi edullista palettia, josta löytyisi kivoja kirkkaita värejä, niin tässä on sun mahdollisuus!

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *