Lululun – ihanat japanilaiset kangasnaamiot

Suomalainen Nobe- verkkokauppa on hemmotellut asiakkaitaan viimeaikoina, kun valikoima on laajentunut aivan upeilla brändeillä, joita ei Suomesta ole ennen saanut. Yksi viimeisimmistä ilmestyneistä brändeistä on yksi Japanin suosituimmista kangasnaamio eli sheetmask brändeista, Lululun. Lululunin kangasnaamiot ovat aivan omaa luokkaansa, sillä kangas on erityisen napakkaa kolmikerroksista kangasta ja itse naamion raaka-aineet valittu alkuperää ja tuontantoprosessia tarkkaillen. Maskien incit näyttävät vaikuttavilta, mutta erityisesti ihastuin näiden tuntumaan kasvoilla. Maskia ei tarvitse leikellä, sillä se mukautuu hyvin kasvoihin ja kuin ”halaa” kasvoja. Naamio ei kuivahda kuivallakaan iholla hetkessä naamalle, vaan pitää kosteutensa ja näin antaa parhaan mahdollisen hoitotehon iholle.

Lululun kangasnaamioita pääset shoppailemaan täältä*.

Ekologisempi monipakkaus

Plussaa myös siitä, että naamioita saa ostettua 7kpl paketissa, jossa jokainen naamio on yhdessä säilytyspussukassa eikä erikseen pakattuina! Olen aiemminkin kauhistellut sheetmaskien aiheuttamaa roskamäärää (ja edelleen kauhistelen, vaikka nämä ovat salainen paheeni…), mutta näissä on mietitty myös säilytystä ja pakkausmateriaalien määrää. Eiväthän kertakäyttönaamiot lähtökohtaisesti ole mitään ekologisuuden huipentumia, mutta on mukavaa jos roskan määrää voi edes vähän vähentää.

Naamiot eivät kuivahda monipakkauksessakaan säilytyspussukkaan, vaan niitä voi käyttää hyvin esimerkiksi parin viikon ajan, kunhan pussin sulkee huolellisesti. Hygieenisyyttä voi parantaa nappaamalla aina uuden naamion pinseteillä. Jos naamion nappaa käsin, kannattaa kädes puhdistaa huolellisesti ennen pussin avaamista, näin pussiin ei karkaa käsistä bakteereja.

Naamioita ihon eri tarpeisiin

Lululun naamioita on erilaisia, erilaisten ihojen tarpeita ajatellen. Esimerkiksi Balance- maskit* kosteuttaa ja tasapainoittaa ihoa peptidien ja keramidien avulla. Peptidit ovat ikääntyvälle iholle ihan loistavia ainesosia, joten naamio sopii erityisen hyvin ikääntyvälle iholle. Tätä naamiota testasin ensimmäisenä ja rakastuin aivan samantein! Naamiota saa yksittäin tai 7 kpl setissä.

Lululun naamiot eivät ole hinnaltaan mitenkään järkyttävän kalliita, vaikka perus bulkkinaamioihin verrattuna nämä ovat hieman hintavampia. Itse olen luopunut kokonaan ”bulkkinaamioista” (esimerkiksi Citymarketista saatavat edulliset naamiot), sillä niissä ei ole tarpeeksi seerumia ja kangas on naamioissa usein hankalan mallinen. Kangasnaamiot ovat monelle nimenomaan kokemus, joka imitoi hieman kasvohoitoloissa saavutettavaa rentouden tilaa ja arjen luksusta. On toki myös erittäin suotavaa, että se 20 minuuttia naamioa naamassa vietetty aika näkyisi myös iholla.

Lululunin naamiot jättävät ihon kimmoisan ja kosteutetun tuntuiseksi. Näitä voi käyttää iltaisin ennen illan ihonhoitorutiinia tuomaan lisäkosteutta tai aamulla ennen meikkiä, jolloin meikkipohja näyttää todella hyvältä kun iho on ennen meikkiä kunnolla kosteutettu. Sheetmaskit eivät korvaa voiteita tai öljyä vaan ne ovat lisä ihonhoitoon siinä missä mikä tahansa kasvonaamio. Ihonhoitorutiiniin sheetmask sijoittuu kasvoveden jälkeen. Suihkaise tai painele kasvovettä (kosteuttavaa) kevyesti kasvoille kerros tai kaksi ja lisää sheetmask vielä kasvovedestä kevyesti kostean ihon päälle. Naamion vaikutusajan jälkeen päälle voit vielä lisätä voiteen ja/tai öljyn sekä silmänympärysvoiteen.

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *