Lumenen uudet kosteuttavat huulivärit

*tuotteet saatu blogin kautta

Muistan teininä rakastaneeni Lumenen sinihylsyisiä huulipunia. Omistin todella pitkään pari erisävyistä Lumene- punaa, yhden murretun roosaisen nudesävyn sekä tietysti kirkkaanpunaisen. Viimeaikoina Lumenea ei ole näkynyt huulimeikkikokoelmassani.

Lumene on uudistanut viimeaikoina melko rivakkaankin tahtiin niin ihonhoidon kuin värikosmetiikankin sarjoja. Meikeistä alkaa löytyä jo aikas ihania meikkejä, jotka tuovat pientä luksusta arjen meikkirutiiniin. Sattuipa niinkin sopivasti että pääsin käsiksi Lumenen uusimpiin huulimeikkeihin, nimittäin Luminous moisture lip color- huuliväreihin.

Jotenkin sitä kaipaa huulimeikiltä jotakin ekstraa. Joskus se on kestävää mattaisuutta tai (niin kuin nykyään useammin) intensiivistä väriä ja kosteutusta. Tässä punassa yhdistyvät kaikki; kiilto, kosteutus, intensiivisyys ja jopa suhteellisen pitkä kesto!

 

Luminous moisture lip color- punia löytyy kahdeksasta eri sävystä, joissa on ihania nudesävyjä, marjaisia ruususävyjä sekä ihan kirkkaita punaisiakin. Erityisesti sarjan nudepunat ihastuttivat, sillä niistä löytyy ihan täydellisiä sävyjä arkimeikkejä ajatellen. Näissä on potentiaalia uudeksi suosikkiarkipunaksi, sillä puna pitää huulet kosteutettuina mutta rajauskynän kanssa myös kestää pienen syöpöttelyn eikä vaadi heti lisäämistä.

Itse kiillossa on kevyesti makea tuoksu, joka ei kuitenkaan ärsytä liian herkästi nenää. Koostumus on kuin paksua huulikiiltoa, joka levittyy helposti tasaisesti huulille. Aplikaattori on miellyttävän muotoinen ja tarpeeksi pieni huulten rajojen viimeistelyyn. Jos punan kestävyyttä tahtoo maksimoida, käytä alla rajauskynää. Tämä toimii myös huulikiillon tapaan ilman rajauskynää, jolloin kuluu myös nätisti huulilla.

 

Omia suosikkisävyjäni näistä punista ovat ehdottomasti vaalea roosainen nudesävy Heather (alempi kuva) sekä lämmin hieman tummempi terracottasävy Rowanberry (ylempi kuva). Kuvissa punat ovat huulilla yksinään ilman rajauskynää. Kuten huomaa, aplikaattorilla saa aika tarkat rajat aikaiseksi!

Punia löydät mm. Sokoksilta, Citymarketeista sekä Stockmannilta alle 12€ hintaan.

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *