Lumenen uusi kirkastava yöseerumi

Lumenen Valo Nordic C- ihonhoitosarja sisältää pohjoisen luonnon lähdevettä, C- vitamiinia ja antioksidanttipitoista lakkaa. Sain testattavaksi melkolailla kattavan valikoiman Valo- tuotteita sekä uuden Nordic C Glow renew night seerumin. En ole aikoihin testaillut Lumenen ihonhoitotuotteita, meikkejä sen sijaan tulee käytettyä arjessa jatkuvasti. Lumene kuitenkin on selkeästi kehittynyt ja pysyy mukana trendikkäiden tuotteiden ja toimivien aktiiviaineiden matkassa. Yöllä käytettäviä tehoseerumeita näkyy nyt paljon markkinoilla ja moni kaipaa ihollensa tehoaineita, jotka tekevät taikojaan yön aikana.

Lumenen Nordic C glow renew yöseerumi sisältää nimensä mukaisesti runsaasti C-vitamiinia, joka kirkastaa ihoa. Luonnollisesta fermentoidusta lakasta saadut AHA- ja PHA- hapot kuorivat ihoa hellävaraisesti samalla kun lakan uutteet kosteuttavat ihoa. Seerumi ohjeistetaan lisättäväksi kuivalle ja puhtaalle iholle iltaisin. Tuotetta voi käyttää kuuriluontoisesti, jonka käytön aikana on suositeltavaa suojata iho päivisin aurinkosuojalla. Tuotteessa on mieto Valo- sarjalle ominainen lakan tuoksu.

Nordic C Glow renew seerumin* saa tällähetkellä Lykolta -20% alennuksesta 23,92€ hintaan (norm. 29,90€) koodilla 20all. Sama koodi käy koko valikoimaan, Lykon verkkokauppaan pääset täältä*.

 

 

Mitä mieltä olin seerumista?

Kuten kaikki ihonhoitotuotteet, niin tämäkin tuote vaatii säännöllisempää ja jatkuvaa käyttöä ennen kuin kunnollista mielipidettä pystyy muodostamaan. Huomasin alkuun, että kombona Lumenen seerumi sekä sarjan yövoide ei riittänyt kuivalle iholleni kosteuttamaan. Jätin toki ohjeiden mukaisesti vesikosteutuksen kokonaan seerumin alta, en tiedä toimisiko tämä ihollani paremmin jos käyttäisin kosteuttavampaa voidetta ja alla kasvovettä, jonka antaisin kuivahtaa kunnolla ennen seerumin lisäämistä. Iho näytti kuitenkin todella raikkaalta ja kirkkaalta aamulla tämän käytön jälkeen, joten annan tälle ehdottomasti vielä mahdollisuuden ja teen tällä 1-2 viikon käyttötestin.

Sanoisin kuitenkin, että tuote ei ole kosteuttavimmasta päästä. Tämän ideana on nimenomaan kirkastaa ihoa, joten kuuriluontoisesti ihon kirkastukseen tämä on oikein mukava seerumi. Koen kuitenkin omalle iholleni kosteuden olevan tähän vuoden aikaan parasta mitä sille voin antaa, joten siksi en ehkä ihan niin täysillä ihastunut tähän seerumiin, kuin mitä olisin voinut.

Lumenen Valo- sarjan tuoksu vie minut jonnekin teini-ikään, jolloin käytin enemmän Lumenen ihonhoitotuotteita. Tuoksu on nostalginen eikä häiritse nenääni, vaikka se onkin selkeästi tuoksuvampi kuin monet muut käyttämäni kosmetiikkatuotteet. Joten jos olet tuoksuherkkä tai et pidä vahvoista tuoksuista kosmetiikassasi, ei tämä sarja ehkä ole sinun juttusi.

Suosikkini Lumenen Valo- sarjasta

Pääsin testaamaan Lumenen Valo- sarjan puhdistusbalmia, silmänympärysvoidetta, päivävoidetta sekä yövoidetta tuon yöseerumin lisäksi. Vaikka Lumenen uusi yöseerumi ei noussut omaksi henkilökohtaiseksi suosikiksini sarjan tuotteista, löytyy joukosta aivan ihastuttavia tuotteita.

Lumene Nordic C cleansing balm*

Lumenen täyteläinen puhdistusbalmi on pakattu näppärään ja hygieniseen tuubipakkaukseen. Tuote tuoksuu tutulle lakalle ja se sopii hyvin ihon kaksoispuhdistukseen. Tästä pidin, sillä se jättää ihon pehmeäksi puhdistuksen jälkeen ja sopii meikin poistoon mutta myös meikittömän ihon hellävaraiseen puhdistukseen. Tätä voisin ostaa uuden tuubin tämän loputtua!

Lumene Nordic C day fluid*

Kosteuttava päivävoide, jossa on korkea 30 suojakerroin. Tämä on ihan huipputuote ihon suojaamiseksi päivisin ympäri vuoden! Tässäkin on tuttu tuoksu, joka ei kuitenkaan ärsytä nenää mikäli ei ole kovin tuoksuherkkä. Voide on kevyttä, se jättää ihon kuulaaksi ja sopii hyvin meikin alle. Tähän tykästyin heti ensimmäisellä käyttökerralla!

 

Löytyykö Lumenelta ihonhoitotuotteita, joihin olet ihastunut?

 

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *