Luomivärikatsaus: Laadukas Sigma beauty

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi

*:llä merkityt linkit ovat mainoslinkkejä

 

Harvoin ihastun kosmetiikkabrändeihin kokonaisuuksina ja hankin lähes kaiken, mitä merkillä on tarjota ja totean ne vielä loistaviksi tuotteiksi. Usein brändeillä on hittejä ja huteja ja poimin joukosta itselleni parhaat palat päältä. Haluan nyt kuitenkin jakaa teille yhden brändin, josta olen saanut reilu vuoden aikana todella hyviä viboja ja jokainen kokeilemani tuote on ollut oikeasti jokaisen euron arvoinen!

Sigma beauty on vasta 2009 vuonna perustettu merkki, jonka maine ja kunnia lähti huippulaatuisista meikkisiveltimistä. Melkein voin taata, että jos kysyt kouralliselta meikkaajia, mikä sivellinmerkki olisi hyvä, useampi sieltä mainitsee Sigman. Nykyään Sigmalta löytyy siveltimien ja niiden huoltoon tarkoitettujen välineiden lisäksi myös meikkejä, joista omia ehdottomia suosikkejani ovat merkin luomiväripaletit. Omistan tällä hetkellä lähes jokaisen uudemman luomiväripaletin, koska totesin ensimmäisen kohdalla laadun olevan tasaista ja jokaisen sävyn toimivan niin kuin pitää. Suuremmat paletit maksavat n. 45€ ja uudet pienemmät 9 napin paletit alta 25€. Nämä ovat kuitenkin ammattitasoisia tuotteita, joihin ei tarvitse pettyä. Joukossa on todella imartelevia palettikokonaisuuksia, joista on helppo löytää oma suosikkinsa.

Tässä postauksessa jaan Sigman luomiväripalettisuosikkini sekä swatcheja kyseisistä paleteista.

Ylempänä kuvissa Enchanted- paletti sekä swatchit

 

Värikäs ja monipuolinen Enchanted- paletti*

Ehkäpä Sigman kaunein palettikokonaisuus on tämä upeassa hologrammisessa pakkauksessa oleva Enchanted- paletti, josta löytyy upeita hohtavia sävyjä, klassinen musta sekä muutamia ruskean sävyjä. Kuvan swatchit eivät ehkä ihan anna oikeutta paletin upeille sävyille, joissa on paljon vaaleita, hehkuvia ja metallisia sävyjä ja muutama neutraali sävy. Paletin moniulotteinen Metamorphosis- sävy on oma suosikkini, joka sopii oikeastaan mihin tahansa lookkiin luomivärien päälle viimeisenä lisättynä. Tämä on sellainen paletti, jonka voisin valita jos pitäisi luopua kaikista omistamistani muista paleteista (hypoteettisesti).

Murrettu, syyssävyinen Untamed- paletti*

Sigman toinen värikylläinen paletti on murretun sävyinen Untamed- paletti, joka on hieman kuin Enchanted, mutta vain murretummilla sävyillä. Tämä on tummanpuhuvista meikeistä pitävän unelmapaletti! Paletista löytyy upeita hehkuvia metallisävyjä, kauniita murretun ruskeita sekä vaaleita mauvesävyjä.

Enchanted ja Untamed ovat kuin kevät ja syksy, ihanat paletit ovat kokonaisuuksina järkevät, sillä niissä ei ole pelkkiä trendisävyjä vaan vuodesta toiseen sopivia sävyjä vuodenaikojen vaihtumista mukaillen. Paleteista löytyy molemmista musta Wicked- sävy, jolla voi helposti tummentaa meikkiä, luoda smokey eye- tyylisiä silmämeikkejä tai ihan vain tehdä luomivärirajauksen ripsirajaan (oma suosikkini). Lisäksi paleteista löytyy hyvät sävyt häivytykseen, mattavaaleat sävyt sekä ruskeat, joiden avulla pystyy helposti manipuloimaan meikin sävyä ja tummuutta. Nämä tekevät paleteista monikäyttöiset ja sellaiset, ettei esimerkiksi perusmeikkaaja tarvitse muita paletteja kokoelmaansa.

 

Ylläolevissa kuvissa Sigman Untamed- paletti (vasemmalla) ja Warm neutrals- paletti (oikealla).

Lämminsävyiset Warm neutrals ja Cor- de- rosa- paletit

Sigman selkeästi lämminsävyisemmät paletit ovat lämmin Warm neutrals sekä Cor-de-rosa-paletit. Warm neutrals* on mustaan pakettiin kääritty paletti ilman selkeästi tummia sävyjä. Siitä löytyy viininpunaisia, vaaleanpunaisia ja muutama lämmin ruskea sävy. Paletti sopii täydellisesti erityisesti lämpimistä sävyistä pitävälle, joka ei kaipaa mustaa luomiväriä elämäänsä tai omistaa mustan luomivärin toisessa paletissa.

Cor-de-rosa* sen sijaan on enemmän persikkaan ja pinkkiin taittava paletti, josta löytyy ihanan hempeitä ja raikkaita sävyjä. Tässä paletissa on aivan upeat ruusukultaan ja roosaan taittavat shimmersävyt, joten jos pidät ruusuisista sävyistä, on tämä sinun palettisi!

Sigman luomiväripaleteissa parasta on luomivärien helppokäyttöisyys. Mattasävyt häivyttyvät nätisti, eivät pölise liikaa ja niissä on paljon pigmenttiä. Metallisävyt levittyvät helposti sormin mutteivat tuota vaikeuksia siveltimellä levitettynäkään. Intensiivisyyttä voi halutessaan lisätä metallisävyihin kostuttamalla kevyesti sivellin esimerkiksi vedellä tai kiinnityssuihkeella (setting spray). Paletit ovat lisäksi kauniita katsoa, jokainen on kokonaisuutena hiottu loppuun asti ja teema kulkee mukana aina pakkauksesta luomiväreihin painettuihin kuvioihin saakka. Rahalle saa todellakin näissä vastinetta, eikä 45€ paletissa yhdelle pannulle jää hintaa kuin 3,20€.

 

Mikä Sigman paleteista on sinun suosikkisi?

 

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *