Luonnonkosmetiikkapäivät House of Organicilla

Kaupallinen yhteistyö: House of organic

*tuotteet saatu House of Organicilta

*sisältää mainoslinkkejä

26.2.-1.3 vietetään House of Organicilla odotettuja Luonnonkosmetiikkapäiviä. Näiden päivien aikana luonnonkosmetiikan käyttäjät pääsevät täyttämään kosmetiikkavarastojaan tai tutustumaan uusiin tuotteisiin, sillä verkkokauppa tarjoaa hyviä alennuksia tuotteistaan. Päivittäin vaihtuvat tarjoukset sadoista tuotteista löydät tästä tarjouskalenterista.

Jaan tässä postauksessa omia tuotesuosikkejani House of Organicilta sekä aletärpit Luonnonkosmetiikkapäiville!

Sain valita House of Organicin valikoimasta muutamia suosikkejani. Olen löytänyt luonnonkosmetiikan meikit, joten suosikkini painoittuivat meikkien puolelle. Zuiin Flora flawless liquid foundation on yksi suosikkimeikkivoiteistani luonnonkosmetiikassa ja näitä käytän paljon myös asiakastöissä. Voide jättää ihon ihon näköiseksi ja tuo ihosta parhaat puolet esille. Valitsemani sävy on kevyesti keltapohjainen Dusk.

Havu cosmeticsin huulipunat ovat ihastuttaneet puisilla hylsyillään. Näitä olen kuullut kehuttavan, joten olen todella iloinen että pääsin tätä testaamaan! Valitsin kauniin imartelevan nudesävyn ”Nude”, jota olen testannut myös pysyvyydeltään työpäivien aikana. Ja tämähän pysyy! Luonnonkosmetiikaksi yllätyin punan kestävyydestä, se jää huulille kosteuttavaksi mutta kuitenkin jämäkäksi ja puolimattaiseksi ja kestää syömistä ja juomista yllättävän hyvin. Tuntuu miellyttävältä huulilla. Tästä joudun ehkä hankkimaan pari extrasävyä! Puna on alennuksessa huomenna perjantaina 26€ hintaan.

Tänään torstaina alennuksesta löytyy Lily Lolon viimeistelypuuteri, jonka valitsin Translucent silk- versiona. Tästä löytyy myös mattainen Flawless matte sekä hieman kultaisen sävyinen Flawless silk- versio. Tämä on kuitenkin väritön, kauniin hehkuvan lopputuloksen jättävä puuteri. Puuteri on täydellinen apuväline esimerkiksi rasvaiselle iholle, jos tahtoo mattapuuterin jälkeen tuoda iholle takaisin sen luonnollista hehkua. Tämä puuteri on myös yksi meikkitaiteilija Vilja Vuollen suosikeista!

Perjantaina tarjouskalenterista löytyy kulttimainetta kyntävä Whamisan kasvovesi normaalille iholle. Itseltäni löytyvät viimevuoden Luonnonkosmetiikkapäiviltä saamani normaalin ihon versio, sekä kuivaihoisten suosikki Deep rich- versio. Olen pitänyt kasvovedestä todella paljon ja tuo normaalin ihon versio onkin lopuillaan. Kasvovesi sopii täydellisesti ihon pintakuivuuden poistamiseen ja sitä voi käyttää korealaiseen ihonhoitoon tyypillisellä tavalla, eli kerrostamalla kasvovettä kevyesti useampia kerroksia. Kerrostan iltaisin kasvovettä yleensä 2-3 kerrosta ennen seerumeita ja voiteita.

Tässä vielä omat suosikkini Luonnonkosmetiikkapäiviltä:

Torstain aletärpit:

Perjantain aletärpit:

Lauantain aletärpit:

Sunnuntain aletärpit:

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *