Luumua luomilla

Beauty by Ida M

Luumunvioletti, mauve, violetinruskea... Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Viimevuonna hypetettiin mauvensävyjä hiusväreissä, tätä sävyä näkee edelleen suhteellisen paljon tänävuonna. Erityisen rakastunut tähän sävyyn olen kuitenkin silmämeikissä. Niin pehmeän murretut violetin sävyt kuin intensiivisemmätkin luumunvioletit ovat erityisen ihania tänäsyksynä! En meinaa saada siitä millään tarpeekseni. Erityisen hyvin violetinruskeat toimivat vihreäsilmäisillä. Omissa silmissäni on häivähdys vihertävyyttä, joka korostuu erityisen hyvin violetin sävyillä leikittäess.Tässä meikissä käytin sävyjä suhteellisen hillitysti ja violettisuutta on vain pieni ripaus ruskean joukossa. Erityisesti pidän tämän tyylisissä kokonaisuuksissa hempeän sävyisestä rajauksesta, joka tarpeeksi terävöittää katseen muttei tee meikistä liian raskasta silmille. Viimeaikainen suosikkini näissä rajauksissa on ollut ehdottomasti Jeffree Starin velour liquid lipstick sävyssä Delicious, joka on ihanan ruskeanvioletti sävy. Huulilla tätä en ole kamalsti vielä testaillut, uskon että tämä toimii syksyn pidentyessä niinkin erityisen hyvin. 

Murrettu vadelmanpunainen huulissa on ollut punaisista yksi suosikkini näin alkusyksystä. Kun haluan meikkiin jotakin muuta kuin nudepunan, valitsen helposti vadelman. Se on näyttävä, mutta murrettu sävy tekee siitä mielestäni sopivasti arkisemman ja ihonsävylleni armollisemman kuin esimerkiksi vaikkapa viininpunainen (jota kyllä rokkaan kaikesta huolimatta lähes joka syksy). 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Ostin juuri eilen ihanan luumun sävyisen luomivärin, mutta en kyllä osaa käyttää sitä yhtä hienosti kuin sinä :D Upea meikki!

IdaKatriina
Beauty by Ida M

Voi kiitos ihanasta kommentistasi :) Uskon että saat tosi upean meikin tehtyä uudella luomivärilläsi! 

Kommentoi