Mac x Stranger things meikkikokoelma

Harvoin innostun Macin kokoelmista. Kokoelmat usein toistavat itseään eivätkä iske tällaisen värikylläisyydestä pitävän meikkaajan makuhermoon. Kun näin Youtubessa Macin lanseeraaman Stranger things- kokoelman, oli pakko saada osa tuotteista käsiini! Tilasin tuotteet Lyko- verkkokaupasta, josta löytyi kokoelma kokonaisuudessaan. Tuotteita löydät myös mm. Cocopanda- verkkokaupasta.

Nappasin kokoelman molemmat paletit, toisen poskipunan ja kaksi huulikiiltoa.

 

Täydelliset teemaan sopivat pakkaukset

Tämä kokoelma on loppuun asti hiottu ihan pakkauksia, sävyjä ja koostumuksia ajatellen. Tuotteet on pakattu teemaan sopivin kartongein ja itse tuotteen ulkoasut sopivat myös teemaan täydellisesti. Tämä innosti aloittamaan ykköskauden alusta, sillä uudemmat kaudet ovat jääneet itseltäni näkemättä.

Kokoelma jaoittuu tv- sarjan mukaisesti pimeämpään puoleen, johon kuuluu mm. punainen ja musta huulikiilto, tummempi luomiväripaletti sekä punainen poskipuna. Toinen puoli kuvastaa Hawkins highschoolia ja on pakattu sen mukaisiin pakkauksiin.

The Void- paletti* on sarjan synkkää puolta kuvastava paletti, joka on oma suosikkini ulkoasun puolesta. Paletissa on sävyinä musta, harmaita metallisävyjä, punainen, vihreä, kylmä vaalea harmahtavan ruskea sekä sininen. Sävyt ovat pigmenttisiä, helppoja työstää ja toimivat hyvin yhteen. Paletilla on Cocopandalla hintaa 41,90€.

 

Vaaleampi Hawkings Class of 1986 paletti* on vaaleampi, pirteämpi ja värikkäämpi paletti, jossa on myöskin loistavat pigmentit, helppo häivytettävyys sekä levittyvyys. Pidän tämän paletin sävymaailmasta ehkä hieman enemmän kuin tummemmasta paletista. Nämä ovat kuitenkin ihan loistava pari keskenään ja paletteja yhdistelemällä saa tosi  kivasti vaihtelevuutta lookkeihin.

Poskipunista valitsin vaaleamman Friends don’t lie- poskipunan, jossa on ihana raikkaan roosainen sävy. Tämä näyttää iholla paljon persikkaisemmalta mitä pannussa, mikä oli ainakin itselle tosi ilahduttava huomata. Tosi kaunis poskipuna, joka sopii sävynsä puolesta monenlaiseen meikkiin. Poskipunaa en löytänyt enää Lykon enkä Cocopandan verkkokaupasta, mutta Stockmanneilta Macin pisteiltä tätä voi vielä löytää.

Huulikiilloista valitsin ihanan nudesävyn Eerie El (saatavilla vielä Stockmanneilta). Sävy on helppo, joka meikkiin sopiva pigmenttinen kiilto, joka on loistava yksinään tai rajauskynän kanssa käytettäväksi. Toinen valitsemani sävy oli musta Skull rock, joka on omiaan tummanpunaisen rajauskynän tai huulipunan päällä. Tosi nätti kiilto esimerkiksi syksyä ajatellen, kun huulissa saa olla lähes mustanpuhuvia sävyjä.

Tein meikeillä kaksi erityylistä lookkia, joista toiseen käytin vaaleampaa palettia ja huulikiiltoa ja toiseen tummempia tuotteita. Aika kivat, teemaan sopivat lookit ettenkö sanoisi!

 

 

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *