Makethemake voidemainen poskipuna & korostusvoide duot

Makethemake- nimisen kosmetiikkabrändin tuotteet ovat viimeaikoina olleet erityisen ihastuttavia. Rakastan kosmetiikkaa, jossa yhdistyy ihonhoidollisia ominaisuuksia vaikka puhuttaisiinkin meikeistä. Makethemaken meikeissä yhdistyy nimenomaan ihoa hoitavat raaka-aineet, monikäyttöisyys ja sellainen kaunis ”your skin but better”- teema, joka sopii kaikille.

Merkiltä ilmestyi hiljattain uusia tuotteita, joissa mukana on mm. erilaisia poskipuna-highlight balm- komboja, ihonhoitoa sekä rajaustussi. Kerron hieman tässä postauksessa lisää uusista Vitamin E blush & glow duoista ja siitä, miten niitä käytetään.

Makethemaken meikkejä pystyt ostamaan Skincity.fi- verkkokaupasta*. Voideduolla on hintaa 28€.

Voidemaiset, skvalaania sisältävät poskipunat

Yksi uutuustuotteista on balmikombo, joka sisältää voidemaisen skvalaania sisältävän poskipunan sekä hohdevoiteen. Vitamin E blush & glow duo sopii kasvoille käytettäväksi klassisen poskipunan ja korostusvoiteen tapaan mutta tuotteet sopivat myös hyvin huulille käytettäväksi. Erityisesti ihastuin tuohon Ruby- sävyiseen* poskipunaan huulipunana! Ihan täydellinen sävy ja tuote tuntuu todella kosteuttavalta huulilla juurikin tuon skvalaanin vuoksi. Skvalaanihan on siis ihon omaa rasvaa imitoiva öljy. Vaalealle iholle paras kombo näistä on Flirt & Crystal balm*, sillä tuo hohdevoide on tässä kombossa ihanteellinen hyvin vaalealle iholle. Poskipuna on hempeä sävyltään, joten se sopii hyvin myös sellaiselle, joka pelkää liian kirkasta poskipunaa.

Alla olevista kuvista näet kaikkien neljän poskipuna ja korostusduon sävyt. Sävyt poskipunissa vasemmalta oikealle: Poppin,Ruby, Flirt ja Juicy. Korostusbalmit vasemmalta oikealle: Golden balm, Bronzer balm, Golden balm ja Crystal balm. Huomasinkin tässä swatcheja tehdessä että kaksi komboa sisältää tuon Golden balmin. Se tulee punien Poppin ja Juicy kanssa. Tummimmassa kombossa eli Ruby & Bronzed balm- kombossa sävyt sopivat mielestäni molemmat vaalealle iholle poskipuniksi (tai huulipuniksi).

Miten voidemaista poskipunaa ja korostustuotetta kannattaa käyttää?

Yleinen ohje on, että voidemaiset tuotteet sopivat parhaiten voidemaisen tuotteen päälle. Itse käytän näitä poskipunia kuten mitä tahansa poskipunaa, eli kevyen puuteroinnin jälkeen. Jos kuitenkin puuteroi voimakkaasti, en ensisijaisesti suosittele voidemaisen poskipunan tai korostusvoiteen käyttöä puuterin päälle, tällöin tuote voi levitä epätasaisesti tai muuten näyttää oudolta. Kevyen puuteroinnin jälkeen en kuitenkaan ole huomannut mitään outoa levittyvyydessä tai lopputuloksessa. Näitä kannattaa lisätä kasvoille sormin tai siveltimellä. Sormin levitettynä ihon oma lämpö helpottaa tuotteen levityksessä. Sormin tätä sopii sipaista myös huulille tai avittaa siveltimellä, mikäli haluaa hieman tarkemmat rajat huulimeikkiinsä. Myös voidemaisen korostustuotteen voi levittää sormin tuputellen iholle. Näin se sulautuu kauniisti ja näyttää todella luonnolliselta. Suosittelen muuten kokeilemaan myös noita hohtobalmeja huulikiillon tapaan, näyttää todella raikkaalta!

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *