Marraskuun Glossybox

Marraskuu on kauneutta täynnä, sillä tässä kuussa korkataan perinteisen Goodieboxin lisäksi myös uutena yllätyksenä Glossybox. Glossybox lähestyi minua boksin lähetyksen tiimoilta ja innostuin heti, mielestäni on ihanaa tutustua markkinoilta löytyviin kauneusbokseihin, joita on helppo tilata täällä Suomessa. Glossybox maksaa tilaustavasta riippuen 12,59€-17,99€/kk. Ensimmäisen boksin saa nyt tuolla 12,59€ hintaan, 12kk tilauksessa yhdelle boksille jää hintaa 15,80€ ja jatkuva tilaus on 17,99€ per boksi. Boksia pystyy tilaamaan Glossyboxin omilta verkkosivuilta

Boksi sisälsi tässä kuussa 3 meikkituotetta ja 2 ihonhoitoon liittyvää tuotetta. Boksi on pakattu kauniiseen vaaleanpunaiseen pakkaukseen, josta tuotteet löytyvät siististi pakattuina. Ensimmäisenä katseeni vangitsi Lasplashin luomiväripaletti, josta löytyy rusehtavia ja kuparisia sävyjä. Paletti on kivan kompakti ja ainakin sormin swatchailtuina näistä lähtee tosi mukavasti pigmenttiä!

Boksista löytyi myös Contour cosmeticsin huulipuna aivan ihastuttavassa murretun roosan sävyssä. Tämä on sen sävyinen huulipuna, että varmasti jää arkikäyttöön! Huulipuna jättää mattaisen pinnan.

Boksin kolme muuta tuotetta ovat Luna by Lunan väritön kulmageeli, ilmeisesti matkakokoisena. Ihonhoidon puolelta boksista löytyy minikokoinen 30ml Grace & stella ruusuvesi suihkepullossa sekä Monu skinin Eye cool gel, joka on kirkas  silmänympärysihoa kosteuttava ja virkistävä geeli.

Mielestäni boksi vaikutti aivan ihanalta näin ensiavauksella ja jokainen tuote on sellainen, jota testaan mielelläni.

Boksin tuotteet ja niiden arvo:

  • LASplash Cosmetics Magic palette 27€
  • Contour cosmetics Matte liquid lipstick sävy Ju ju 12€
  • Luna by Luna Clear brow gel 12,50€
  • Grace & Stella Rose water facial spray 7,95€
  • Monu Skin Eye cool gel 29,90€

Boksin arvo: 89,35

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *