Mattainen huulipuna ilman huulten kuivumista

img_20190207_132345.jpg

Tein aivan mahtavan löydön pitkästä aikaa huulipunarintamalla muutama viikko sitten. Varmasti olette huomanneet, että valtaosa käyttämistäni huulipunista on mattaisia Jeffree Starin nestemäisiä huulipunia. Niissä on talvella kuitenkin yksi huono puoli; osa sävyistä kuivattaa huulia niin paljon, että loppupäivästä huulet ovat hiekkapaperia. Talvella jo valmiiksi kuivakat huulet eivät ole aina paras kombo mattaisen huulipunan kanssa. Kiilto suojaa huulia pakkaselta paremmin ja jättää huulien pinnalle kosteuttavan kalvon. Mutta jos kuitenkin haluaa käyttää mattaisia huulipunia myös talvella, voi kikkailla huulirasvojen kanssa huulipunan alla, muistaa kuoria huulia riittävästi tai kokeilla vähemmän kuivattavia huulipunia…

img_20190207_132718.jpg

Löysin Sokoksen loppualeista tämän Lancomen Matte shakerin sävyssä ”Minimal Ocre”. Sävy on hieman mauveen taittava roosa, joka toimii todella monentyylisissä meikeissä. Olen aina halunnut testata näitä hauskan näköisiä purnukoita ja nyt todella edulliseen hintaan uskalsin ostaa yhden testaukseen. Täytyy sanoa että yllätyin! Aplikaattori on hauskan näköinen pehmeä vaahtomuovimainen pää, jolla painellaan todella nestemäinen tuote huulille. Tuote ei ole täysin peittävä vaan jättää huuliin luonnollisen sävyn tavallaan kuultamaan läpi. Sävy lähtee todella helposti syömisen yhteydessä (testasin sävyä samalla kun kävin porsastelemassa kinkkibuffassa) mutta ilahduin ettei se kuitenkaan leviä tai näytä kamalalta kuluessaan. 

img_20190207_132743.jpg

Sävy on ihan supernätti! Huulipuna tuntuu vähän vastaavalta kuin huulipunatussit, joita käytin joskus opiskeluaikoina (onko niitä vielä jollakin merkillä myynnissä, Maybeline maybe?). Huulipunaneste tuntuu aluksi kuin vedeltä huulilla, joka sitten kuivuu mattaiseksi. Tosi miellyttävän tuntuinen huulilla ja näyttää todella luonnolliselta. Vaikka puna kantaa nimessään matta- termiä, ei se mielestäni ole ihan täysin matta. Kuvastakin näkee, että huulille jää juurikin tuollainen kuultava efekti, mistä itseasiassa pidän tässä huulipunassa. 

Ovatko muut kokeilleet näitä Lancomen ”sheikkereitä”? Mitä olette tykänneet ja onko sävysuosituksia? 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *