Meikin päivittäminen syksyyn

Syksy näkyy meikissä tummempien ja murretumpien huulipunasävyjen muodossa, sekä murretun maanläheisinä luomivärisävyinä. Itse ainakin myönnän syksyllä helpommin tarttuvani esimerkiksi kuparin, murretun punaisen, mauven ja muiden ihanien sävyjen pariin, kuin mitä esimerkiksi kesällä. Tänä kesänä silmämeikissä näkyi paljon pastelleja ja kirkkaita värejä, joiden uskon siirtyvän hieman syrjemmälle loppuvuodeksi.

Syksyllä ja talvella myös meikkipohja usein saattaa olla hieman peittävämpi, sillä helteet eivät enää pakota valitsemaan ohuempia meikkivoiteita. Poskipunaa saa olla reilusti, sillä kesän aikana mahdollisesti kerätty rusketus tai itseruskettava saa jo alkaa kulumaan.

 

Vinkit meikin päivittämiseksi syksyyn:

 

  • Valitse huulipunaksi murrettua roosaa, mauven sävyjä, terracottaa tai jopa tummempia punaisen sävyjä. Esimerkiksi kuvassa näkyvä Havu cosmeticsin Dark- huulipuna* on aivan upea puna syksyyn!
  • Suosi silmämeikissä murrettuja, maanläheisiä sävyjä. Erityisen ihania ovat murretut luumun ja mauven sävyt, kupari ja punaruskea sekä oliivinvihreä. Ihania syysluomiväripaletteja löytyy Sigmalta. Valikoimasta löytyy laajempia paletteja, joista esimerkiksi Warm neutrals- paletti* on aivan upea paletti syksyyn. Myös Sigman söpöt pikkupaletit* hehkuvat syksyn trendiväreissä!
  • Lisää rohkeasti tarpeeksi poskipunaa. Hehkuvan syysmeikin sala on ehdottomasti poskipuna, joka tuo kasvoille väriä. Liian tasavärinen ja ”väritön” meikkipohja saa ilmeen helposti näyttämään kalvakalta, joten poskipunan ja bronzerin käyttö on syksylläkin hyvin sallittua! Hyvät n. 3€ poskipunat löydät Essenceltä, jolta löytyy aivan ihania syyssävyjä kuten sävy 40 Beloved* ja sävy 30 Breathtaking*.

 

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *