Meikkitutoriaali: Helppo kesämeikki

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi

*llä merkityt linkit ovat mainoslinkkejä

Kesällä meikissä näkyy selkeästi erilaisia ominaisuuksia kuin talvella. Esimerkiksi suojakerroin on yksi hyvin konkreettinen asia, joka tulee osaksi myös meikkiä aina kevään korvilla. Väreiksi vaihtuvat hieman kirkkaammat luomivärit, pastellisävyt sekä kirkkaat huulipunat.

Tässä postauksessa jaan teille vinkkejä kauniiseen kesämeikkiin, joka on ennen kaikkea helppo toteuttaa. Postauksen lopusta löydät vielä kuvatutoriaalin postauksen silmämeikin tekemiseksi!

Meikkivoide, joka suojaa ihoa auringolta

Kaikista helpoin tapa suojata iho auringolta, on korkealla suojakertoimella (SPF) varustettu meikkivoide. Postauksen meikissä olen käyttänyt Misshan Perfect cover BB creamia sävyssä 21 (light beige)*, josta löytyy 42 suojakerroin. Korealaisen kosmetiikan BB-voide tasoittaa tehokkaasti ihon sävyä ja siinä on hyvä peittokyky. Voide on kuitenkin kevyttä, joten se sopii hyvin helteisiinkin päiviin.

Jos haluat kesällä suojata ihosi erikseen aurinkosuojalla, suosittelen Madaran Plant stem cell 30*suojakertoimen kevyesti sävytettyä aurinkovoidetta, joka toimii myös ihanasti meikittöminä päivinä!

Kuvassa meikitön iho (vasemmalla) ja kerros Misshan BB-voidetta (oikealla)

Kaunis kesähehku poskipunalla ja korostuspuuterilla

Erityisesti kesällä kevyestikin meikatulla iholla näyttää aivan ihanalta poskipuna sekä kevyt sipaisu korostustuotetta. Nopeassa kesämeikissä suosittelen valitsemaan aurinkopuuterin sijaan mieluummin poskipunan, joka tuo kaunista väriä kasvoille. Korostuspuuteri on pieni extra, joka näyttää auringossa todella upealta!

Tässä meikissä käytin superhehkuvaa Ofran korostuspuuteria erityisesti ruskettuneelle iholle sopivassa Glow goals- sävyssä*. Sävy on juuri täydellinen kesän aurinkoon. Jos et kesällä rusketu tai ihosi on selkeästi vaaleampi, suosittelen sävyjä Cloud 9* (vaaleanpunaisen ja persikan sävyjä) ja Rodeo drive* (vaaleampi, universaali shampanjasävy).

Tutoriaali värikkääseen kesämeikkiin

Olenkin puhunut paljon blogissani kevään ja kesän pastellitrendistä meikeissä, mutta palataan teemaan vielä ihan kuvatutoriaalin muodossa tähän postauksen lopuksi. Kesän meikeissä nimittäin saa näkyä värejä ja niitä sopiikin yhdistellä rohkeasti toisiinsa. Värien ei tarvitse näkyä neonsävyisinä ja kirkkaina luomella, vaan ne voi levittää myös hennommalla otteella, jolloin meikki pysyy luonnollisen näköisenä mutta siinä on kuitenkin kesäistä twistiä. Tämän meikin tekoon tarvitset yhden hieman tiheämmän siveltimen (esimerkiksi Sigman E57- sivellin*) sekä tuuheamman häivytyssiveltimen (esimerkiksi Sigman E38- sivellin*). Silmämeikin tekoon käytin Jeffree Star cosmeticsin kesäistä Thirsty- palettia* ja ripsille sipaisin kaksi kerrosta merkin uutta F- proof mascaraa*!

Vaihe 1: Lisäsin ensin paletin viileähkön ruskeaa sävyä Subtle luomivakoon häivytyssiveltimellä. Tässä kohtaa on hyvä pitää sävy kohoavassa kulmassa silmän ulkonurkasta kohti kulmakarvaa, jottei silmän muoto näytä surulliselta.

Vaihe 2: Puhdistin hieman sivellintä (kuiva pyyhe esimerkiksi sopii tähän tarkoitukseen hyvin) ja lisäsin paletin korallista sävyä Biiiitch! edellisen sävyn alapuolelle, silmän ulkonurkkaan ja häivytellen luomivakoon Subtle- sävyn päälle.

Vaihe 3: Lisäsin paletin keltaista sävyä tällä kertaa pienemmällä siveltimellä silmän sisänurkkaan ja kevyesti häivytellen korallisen sävyn päälle. Sävyt saavat mennä kevyesti sekaisin keskenään, kunhan keltainen toistuu selkeästi keltaisena silmän sisänurkassa.

Vaihe 4: Samalla pienemmällä siveltimellä (puhdistuksen jälkeen) lisäsin alaluomelle sävyjä Subtle sekä Biiiitch!

Vaihe 5: Painelin sormin kultaisen glittersävyn Filthy rich liikkuvalle luomelle korallisen ja keltaisen sävyn väliin.

Vaihe 6: Lopuksi taivutin ripset ripsientaivuttimella ja lisäsin JS cosmeticsin F- proof mascaraa kaksi kerrosta sekä ylä- että alaripsiin.

Toivottavasti tämä tutoriaali rohkaisee teitäkin testaamaan kivoja, värikkäitä kesämeikkejä!

kauneus meikki tutoriaalit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *