Mitä tänä kesänä tapahtui?

Kesä 2021 alkaa ainakin virallisesti reilun viikon päästä olla taputeltu. Sään puolesta ainakin oma mielentilani on jo taittunut selkeästi syksyyn ja alan katsomaan kesää menneessä muodossa. Tämä kesä oli itselleni sellainen rauhan ja eheyden etsimisen kesä. En säntäillyt paikasta toiseen vaan yritin löytää omaa paikkaani, toipua toissakesän traumoista ja menetyksistä ja mietin, mitä haluan elämältä.

Ehkä isoin muutos tai tapahtuma oli omaan pikkuyksiöön muuttaminen heinäkuun alussa. En ole koskaan asunut yksin, mikä voi kuulostaa hassulta. Olen kuitenkin voinut hyvin kimppa-asuessa tähän asti, mutta vanhassa asunnossa huoneeni jouduttua remonttiin päätin ottaa härkää sarvista ja tehdä sen kauan jo ajatuksissa pyörineen muuton. Koko prosessi kesti viikon, sain sunnuntaina ajatuksen muutosta ja perjantaina hain avaimet ja alettiin roudaamaan tavaroita. Oma koti on tuntunut hyvältä, vaikka välillä yksinäiseltä. Oma rauha on kuitenkin itselle sellainen asia, josta voimaannun, joten tämä oli loistava päätös. Pieni 27,5 neliön yksiö on mielestäni myös aika sympaattinen.

Podcast- kesä

Kesällä tuli aika paljon annettua aikaa myös meidän kauneuspodcastille eli Bubble podcastille, jota luotsataan yhdessä Miljan kanssa. Käytiin kuvailemassa somematskua ja tehtiin Instalivejä, sellaista pientä mukavaa puuhailua. Vaikka postauksen otsikon perusteella voisi luulla, että tästä kesästä tuli mullistava, reissujen täyteinen ja muuten spektaakkeli, todellisuudessa kesä meni kuitenkin melkoisen rennoissa tunnelmissa.

Syksy tuo tullessaan toisen alkavan vuoden korkeakoulussa. Vähän alkava vuosi jännittää, sillä tänävuonna olisi tarkoitus tosissaan starttailla yritystoimintaa. Meillä on Miljan kanssa podcastia varten jo suunnitelmia ja samalla myös tämä oma blogi ja muu kauneusaiheinen someni kehittyy jatkuvasti. Vaikka vielä ei puhuta taloudellisesti isoista summista, joita ansaitsen tämän someni kautta, tavoitteena olisi saada säännöllisempää tulovirtaa myös blogin ja Instagramin kautta.

En tykkää asettaa liian suuria tavoitteita tietylle ajanjaksolle, sillä ahdistun herkästi korkeista tavoitteista. Puhun mielelläni unelmista, sellaisista toiveista, joita toivon toteutuvaksi mutta jotka toteutuvat ajallaan ja joita kohti pystyn kulkemaan. Syksy on itselleni aina sellaista arkeen palaamista, uusien asioiden löytämistä ja kokeilemista, mutta täysin omien voimavarojen ja intressien mukaan. Jännittävää nähdä, miltä vuoden vaihteessa kulunut vuosi näyttääkään!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *