Nikkie Tutorials x Beauty bay paletti

Nikkie Tutorials on yksi kauneusskenen youtubettajista, joita olen seurannut pidempään. Vaikka Nikkien meikkaustyyli poikkeaa paljonkin omastani, inspiroidun silti hurjasti hänen luomistaan värikkäistä meikeistä. Kun Nikkie Tutorials ilmoitti tehneensä Beauty bayn kanssa yhteistyössä ihanan värikkään luomiväripaletin, olin hyvin pian myyty.

Paletti sisältää 20 pigmenttistä luomiväriä (ns. ”pressed pigments”), joista osa on mattasävyjä ja osa kimaltavia glittersävyjä. Paletilla on hintaa Beauty bayssa 30€, joten puhutaan keskihintaisesta paletista. Se laatu, mitä tuohon hintaan saa on kuitenkin todella häkellyttävä! Koska luomivärit ovat ns. pigmenttivärejä, on niissä todella paljon pigmenttiä. Sävyt on helppoja häivyttää ja myös intentiiviset sävyt häivyttyvät toisiinsa saumattomasti ja pienellä vaivalla. Metallisävyt on helppoja lisätä luomelle sormin tai kevyesti kostutetulla siveltimellä. Paletti aukeaa hieman poikkeuksellisesti keskeltä ja kannen molemmilta puolilta löytyy peilit. Toinen peileistä on ns. tavallinen peili ja toinen on suurentava eli tuo kohteen lähemmäksi.

Tilaa oma Nikkie Tutorials palettisi täältä!

Vaikka sormin tehtyihin testi swatcheihin ei kannata luottaa 100%, antavat ne hyvin osviittaa siitä miten luomivärit toimivat ja miten paljon niistä irtoaa väriä. Kuten kuvista huomaa, metallisävyt ovat todella kauniita sormin lisättynä ja mattasävyistä löytyy intensiivisyyttä!

Loin Nikki Tutorials- hengessä meikin paletin sävyillä. Halusin luoda ns. Instagram- meikin, jossa yhdistyy cut crease- tekniikkaa sekä selkeää kissarajausta.

Käytin meikissä sävyjä Slasher ja Amsterdam luomen ulkonurkassa. Häivytin Slasherin vaaleanpunaisella Blend & snap!- sävyllä. Sisänurkassa efektivärinä käytin keltaista VLA- sävyä. Liikkuvan luomen glittersävy on ihanan monipuolinen All-in. Alaluomelle lisäsin yläluomen sävyjä sekä oranssia Redemption- sävyä keltaisen ja violetin väliin. Rajauksessa käytin Essencen 24ever ink lineria. Huulilla Jeffree Starin nudepuna sävyssä Fully nude.

Sanoisin että tämä Nikkie Tutorialsin paletti on todella hyvä haastaja Jeffree Starin Jawbreakerille. Paletti tosin on puolet halvempi. Sävyistä on helppo luoda erilaisia meikkejä ja paletista löytyy myös neutraaleja ruskean sävyjä arkimeikkejä varten. Paletti ei lähtökohtaisesti ole ideaalein neutraaleista sävyistä pitäville, mutta jos meikeissäsi saa näkyä väriä, voin lämpimästi suositella tätä palettia. Näitä on ilmeisesti rajattu määrä jäljellä, joten kannattaa olla nopea mikäli omansa tahtoo vielä saada!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *