Pihistä tai panosta: vedenkestävä peitevoide

Suosin peittäviä peitevoiteita, jotka kestävät iholla hyvin kosteudesta huolimatta. Peitevoiteen tulisi kestää kosteat sääolosuhteet, runsaan hikoilun ja mielellään kerääntyä mahdollisimman vähän juonteisiin. Beauty Blenderin Bounce- peitevoide* täyttää kaikki nämä kohdat ja on toiminut jo vuosia yhtenä suosikkipeitevoiteenani. Koostumus on täyteläinen, voide on peittävä ja tuote kestää iholla haastavissakin olosuhteissa hyvänä koko päivän. Tätä on kuitenkin ollut viimeaikoina haastava löytää mistään, joten minulta on paljon kyselty vastaavanlaista peitevoidetta, joka toimisi yhtä hyvin. Sattumoisin löysinkin sellaisen ihan omista lemppareistani, mutta hinnaltaan huomattavasti halvemman. Siksi päätin tehdä näistä kahdesta oman ”pihistä tai panosta”- postauksensa, sillä nämä sopivat tähän äärimmäisen hyvin!

Panosta: Beauty Blender Bounce- peitevoite*

Beauty Blenderin Bounce- peitevoidetta löytää nykyisin Lykolta, Bangerheadilta sekä Kicksin verkkokaupoista. Käytän itse sävyjä 2.50N ja 2.10C (kuvassa sävy 2.50N). Peitevoide on hinnaltaan 27,50€ ja tuotetta pakkauksesta löytyy 7,65ml. Tuotteen koostumus on uniikkia, se on hieman moussemaista. Aplikaattori on mukavan napakka ja sopivan kokoinen silmänalusia ajatellen. Peittää hyvin tummat silmänaluset ja sopii myös näppylöiden peittämiseen. Tämän olen testannut myös kesällä hikisissä olosuhteissa, joissa voide pysyy todella hyvin! Ehdottomasti yksi luottotuotteistani nimenomaan silloin, kun haluan peitevoiteen varmasti kestävän ja pysyvän koko päivän ilman sen suurempia korjailuja. Miinusta tästä tulee ainoastaan siitä, että tuotetta on hankala löytää suosituimmissa sävyissä enää oikeastaan mistään. Siksi pääsemmekin seuraavaan tuotteeseen eli:

Pihistä: Catrice True skin- peitevoide*

Catricen True skin- peitevoide on myös todella peittävä ja vedenkestävä, vaikka koostumus onkin hieman perinteisempi, paksuhko voide (ei moussemainen). Tämä ei kuitenkaan vaikuta voiteen toimivuuteen ja sanoisinkin että lopputulos on hyvin saman kaltainen kuin Beauty blenderin Bouncessa. Hinta tällä peitevoiteella on 4,59€ ja tuotetta pakkauksessa on 4,5ml. Sanoisin, että tämä on ehdottomasti loistava dupe ei pelkästään hintansa vaan myös toimivuutensa ansiosta. Tuotetta on myös helpompi löytää, sillä monien verkkokauppojen lisäksi tätä löytää myös Tokmanneilta, Kärkkäiseltä sekä Citymarketeista. Ihan huippupeitevoide, jota käytän arjessa tosi paljon! Catricen True skin- peitevoiteesta käytän pääsääntöisesti sävyä 010 Cool cashmere.

Alla olevassa kuvassa näet molemmat peitevoiteet iholle sipaistuna. Vasemmalla Beauty blenderin Bounce sävyssä 2.50N ja oikealla Catricen True skin sävyssä 010 Cool cashmere. Sävyt ovat tosi lähellä toisiaan, mutta Catricen peitevoidesävy on hieman kylmempi, kuin Beauty blenderin neutraali 2.50N.

 

 

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *