Pinnoitushoidoilla eroon epäpuhtauksista + alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Pro skin & beauty

Kerroin aikaisemmin kokeilleeni pHformulan pinnoitushoitoa ihoni villiintyneen finnitilanteen vuoksi (voit lukea postauksen täältä). Ihastuin hoitokäsittelyyn ja erityisesti sen tuomiin tuloksiin niin paljon, että varasin heti noin kuukauden päästä ensimmäisestä hoidosta Tampereella pinnoitushoitoja tekevältä Kiiralta ajan. Kiira ja hänen kaunis liikkeensä Pro skin & beauty löytyvät Tampereen ytimestä Kauppakadulta Hämeenpuiston vierestä. Kiira on toiminut kosmetologina jo vuodesta 2015 ja on erikoistunut erityisesti iho-ongelmien, kuten aknen tulokselliseen hoitoon.

Olen käynyt Kiiran käsittelyssä jo kahdesti, jolloin molempina kertoina tehtiin iholleni sopiva pHformulan A.C- pinnoitushoito, joka sopii erityisesti epäpuhtaalle iholle. Pinnoitushoidossa käytettäviä happoja löytyy eri voimakkuuksilla, joista iholle sopiva valitaan hoidon alkuun tehtävällä herkkyystestillä eli S.P Complex- käsittelyllä.  Ensimmäisellä kerralla käytimme kevyempää happoa, toisella kerralla uskallettiin laittaa jo vahvempi, sillä iho oli selkeästi aiemmista hoidoista ja hyvästä kotihoidosta johtuen vahvistunut.

Kuvassa vasemmalla kuva ihostani päivä ensimmäisen hoitokäsittelyn jälkeen. Iholle nousi säännöllisesti tulehtuneita finnejä poskille, leukaan, leukaperiin ja suun ympärille. Oikealla kuva heti Pro skin & beautyssa tehdyn kolmannen hoitokäsittelyn jälkeen. 

Selkeitä tuloksia näin jo viikko ensimmäisestä pinnoitushoidosta mutta kolmannen hoitokäsittelyn jälkeen tajusin ihoni tilanteen oikeasti rauhoittuneen, epäpuhtauksien vähentyneen radikaalisti ja ihoni näyttävän ja tuntuvan tasaisemmalta. Pienet tukkeumat ja finnit ovat vähentyneet ja iho näyttää paremmalta kuin vuosiin. Olen kärsinyt teinistä saakka enemmän ja vähemmän finnirikkaasta ihosta, joka on vienyt itsetuntoani alaspäin. Tällainen muutos ihossa on ollut aivan uskomaton ja pitkästä aikaa tuntuu, etten edes tarvitse paljon meikkiä nauttiakseni ihostani.

Ensimmäisen pinnoitushoidon jälkeen iho saattaa alkaa kevyesti hilseilemään ja näin kävi myös minulle. Hyvä kosteuttaminen kuitenkin piti hilseilyn kurissa ja iho ei näyttänyt missään kohtaa pahalta. Pinnoitushoitoja suositellaan tehtäväksi sarjahoitoina, jolloin saadaan parhaat mahdollisen lopputulokset. Jatkossa hoitoja voi tehdä harvemmin, hieman kuin ylläpitävinä käsittelyinä, jotta iho pysyy tasapainossa vuodenaikojen ja hormonien vaihtelusta huolimatta.

Millainen paikka on Pro skin & beauty?

Liikkeessä työskentelee vain yksi kosmetologi, mikä takaa rauhallisen ympäristön, jossa voit keskittyä vain itsesi ja ihosi hyvinvointiin. Kiira otti minut lämpimästi vastaan jo ensikäynnillä, sain jalkaani mukavat tossut ja täytin ensimmäisellä käyntikerralla kartoituslomakkeen, jotta Kiira pystyi kartoittamaan ihoni tilannetta ja räätälöimään sopivan hoidon ihoni tarpeisiin. Liikkeessä soi hiljainen, rauhallinen musiikki, joka melkein vaivuttaa uneen hoitopedillä Kiiran hellävaraisessa käsittelyssä.

Palasin mielelläni uudelleen toiseen Kiiran kanssa suunnittelemaamme kasvohoitoon ja sanoinkin viimeksi hoidosta lähdettyäni, että tämähän oli kuin meant to be. En ollut vuosiin käynyt missään kasvohoidossa säännöllisesti ja tunsin olevani hieman hukassa asian kanssa enkä tiennyt mihin liikkeeseen lähtisin. Kun etsin Tampereella sijaitsevia pinnoitushoitoja tekeviä liikkeitä, muistin maahantuojan maininneen Kiiran. Siitä se ajatus sitten lähti, ja en voisi olla tyytyväisempi!

Pinnoitushoitoja löytyy valikoimasta kuusi erilaista, joista voidaan räätälöidä ihosi tarpeille sopivin kokonaisuus. Pinnoitushoitojen hinnat ovat n. 80€ luokkaa, mikä on mielestäni erittäin kohtuullinen oikeasti toimivalle tunnin mittaiselle hoidolle. Meillä on kuitenkin Kiiran kanssa blogini lukijoille pienenä extrana vielä alennuskoodi, jolla saat pinnoitushoidoista -20% . Lisää aikaa varatessasi lisätietoihin koodi IDAM20 alennuksen lunastamiseksi.

Toivottavasti säkin vihdoin löydät sun meant to be- kosmetologin!

Tästä pääset Pro skin & beautyn palveluhinnastoon ja täältä löydät liikkeen yhteystiedot.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *