Raikas kimaltava silmämeikki viidessä minuutissa (tutoriaali)

Rakastan meikkaamista. Meikkaaminen on ollut pitkään kaunistautumisen ja parhaiden puoliensa korostamisen lisäksi tapa rentoutua, kokeilla uusia asioita ja purkaa luovuuden paineita. Uskon kuitenkin että jokaisella, myös itselläni, on niitä päiviä kun aikaa on vähän ja haluaisi ehostaa itsensä edustavaksi kuitenkaan lopputuloksesta tinkimättä. Tähän olen kehitellyt vuosien varrella erilaisia keinoja, jolla saan vaiheita skippaamalla kauniita lopputuloksia ilman kuitenkaan herätyksen aikaistamista.

Ehostuksen tyyli on vaihtunut kohdallani vuosien varrella, nykyään se tarkoittaa kuulasta ihoa, pehmeitä sävyjä luomella ja ehdottomasti kiiltoa. Kiiltoa niin silmämeikissä kuin huulillakin. Näin saa kasvoille valoa, väriä ja raikkautta ilman liiallista näpertämistä aamuisin. Tässä postauksessa kerron vaihe-vaiheelta, miten tämä silmämeikki on mahdollista luoda n. 5 minuutissa!

Meikkiinhän kokonaisuudessaan itseltäni uppoaa sellainen 15-20 minuuttia, joka sisältää meikkipohjan teon (kosteusvoide, meikkivoide, peitevoide, puuteri, varjostukset, korostukset ja poskipuna) sekä kulmien ehostus (kulmapomade sekä -geeli). Näihin menee yleensä eniten aikaa. Silmämeikki yleensä jää viimeiseksi ja silloin kun kuitenkin olisi tarkoitus jotakin väriä luomille saada, ei aikaa ole kuin se 5 minuuttia.

  1. Pohjusta luomet sinulle sopivalla pohjustustuotteella. Käytin luomivärin alla suosikkipohjustajaani Macin Painterly Paint potia.

2. Lisää valitsemaasi luomiväriä luomivakoon ja ylöspäin häivytellen, sekä silmän ulkonurkkaan (vaaleanruskea sävy, käytin Jeffree Starin Androgyny– paletin sävyä Safe word).

3. Lisää hieman tummempaa sävyä samalla siveltimellä vaaleanruskean sävyn päälle luomivakoon, häivytä vaaleanruskean sävyn kanssa liukuvaksi. Tämä sävy jää kuitenkin hieman alemmaksi, kuin mitä ensimmäinen vaaleampi sävy. Valitse sävy silmien väriisi sopivaksi, esimerkiksi hieman lämpimämpi suklaanruskea, tiilensävyinen punaruskea tai vaikkapa luumunruskea (Jeffree Starin Androgyny- paletin Androgyny- sävy). Lisää samaa sävyä myös kevyesti alaluomelle.

4. Kiiltoa liikkuvalle luomelle. Tähän sopii metallinsävyinen, kiiltävä luomiväri, nestemäinen glitterluomiväri tai tämä itse käyttämäni luomiväri eli Nyxin Foil play cream eyeshadow sävyssä Beauty buzz. Lisää kiiltoa sormella tai siveltimellä liikkuvalle luomelle (luomen keskelle) ja häivyttele kevyesti ulospäin.

5. Lisää ripsiväriä sekä hieman hohtoa luomen sisänurkkaan sekä kulmaluulle avartamaan katsetta (käytin tähän samaa tuotetta, jota käytin myös kasvojen korostusksessa eli Maybellinen Master chrome metallic highlighter sävyssä Molten rose gold).

Valmista! Meikki on superhelppo tehdä eikä tässä voi vaaleita luomivärisävyjä käyttämällä mennä helposti vikaan. Tutoriaalissa käyttämäni meikit sinun on helppo hankkia esimerkiksi Bangerhead.fi:stä*, josta löydät mm. tuon Nyxin Foil play- luomivärin useammassa eri sävyssä sekä lisäksi useita vaihtoehtoja kuultavan silmämeikin tekoon.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *