Rincon The Tropics- paletti

*paletti saatu pr-lahjana Oletkaunis.fi

 

Hohtavat luomivärit ovat aivan ihania meikin piristäjiä ympäri vuoden, mutta erityisen ihanilta ne näyttävät loppuvuoden juhlallisuuksissa. Oletkaunis.fi lähetti minulle kokeiltavaksi tämän ihanan hohtavan Rinconin The Tropics- paletin*, joka nimensä mukaisesti sopii sävyjensä puolesta myös kesään. Katsoin sävyjen käyvän kuitenkin ympärivuotiseen kimallukseen, joten paletin nimestä huolimatta päätin ottaa paletin esittelyyn näin joulun alla. Paletin kaikki 12 sävyä ovat enemmän tai vähemmän metallisia ja paletista löytyy niin neutraaleja kuin upean kirkkaitakin sävyjä. Koostumus jokaisessa sävyssä on pehmeä ja kauniisti levittyvä ja näitä on helppo työstää luomelle niin sormella kuin siveltimelläkin.

Mielestäni paletti sopii hyvin yksinään käytettäväksi mutta erityisen ihana se on yhdistettynä pariin irralliseen mattasävyyn (tai vaihtoehtoisesti palettiin, josta löytyy pari neutraalia mattasävyä). Olen käyttänyt paletin sävyjä liikkuvalla luomella piristämässä muuten hyvin arkista meikkiä sormella lisättynä, jolloin sävyjen koostumus ja säihke pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Luomivärit häivyttyvät kauniisti siveltimellä, joten jos ei halua sutata sormiaan, saa säihkeen napeista irti myös litteällä luomivärisiveltimellä. Jos sinulla on vaikeuksia metallisten sävyjen kanssa, suosittelen kevyesti kostuttamaan meikkisivellintä kiinnityssuihkeella.

Paletti maksaa 35€, joten yhdelle suurehkolle napille jää hintaa alle 3€. Plussaa paletissa olevasta suuresta peilistä, mikä helpottaa meikkaamista. Ihastuin paletin helposti puettavaan väriskaalaan, josta löytyvät kirkkaatkin sävyt taipuvat helposti arkimeikkiin. Erityisesti paletin sininen ”Blue moon”, violetti ”Electric”, maaston vihreä ”Amazonia” ja kuparinen ”Bronzed” nousivat suosikeiksi. Tein paletilla arkeen taittuvan meikin, johon yhdistin paletista violettia sekä mintunvihreää sävyä jalokivihohtoiseen arkimeikkiin.

Yhdistin paletin kiiltävät sävyt toisen paletin mattaiseen, lämpimän vaaleanruskeaan sävyyn, jotta sain meikistä päivämeikkiin sopivan. The Tropics- paletti sopii mielestäni parhaiten mattaisen meikkipaletin pariksi, jotta sävyistä saa mahdollisimman hyvin räätälöityä haluamansalaisen lookin. Mielestäni palettiin olisi voitu lisätä yksi mattasävy häivytystä ja sellaisia meikkaajia varten, jotka eivät tahdo omistaa montaa palettia. Paletti on kuitenkin aivan ihana lisä sellaiselle, keneltä löytyy jo perussävyt mattaisina ja kenen kokoelma kaipaisi metallisia ja säihkyviä sävyjä.

 

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *