Sähkönsininen silmämeikki

Vuosi 2021 on hyvä aloittaa uuteen vuoteen sopivalla meikillä! Tilasin viimevuoden lopulla Beauty baylta heidän oman meikkisarjansa Book of magic- paletin. Paletti on ihanan sinisävyinen, josta löytyy myös muutamia violetin sävyjä sekä neutraaleja ruskeita. Postauksen meikkiin halusin kuitenkin käyttää paletin näyttäviä sinisiä ja luoda jopa hieman merenalaisen tunnelman.

Paletin löydät Beauty baysta hintaan 10,80€ täältä.

Käytin paletin lisäksi alaluomella rajauksessa L.A Girlin Gel glide eyeliner kynää sävyssä Aquatic, joka sopi mielestäni hyvin loppusilaukseksi kokonaisuuteen.

Vuosi vaihtui tällä kertaa aika erikoisissa merkeissä. Meidän piti miehen kanssa viettää rento pidennetty viikonloppu syöden, saunoen ja nauttien mutta jouduin kovan kuumeen ja korvakipujen ja turvotuksen vuoksi sairaalaan. Kasvoihin ja korvalle oli noussut ruusu, jota hoidettiin kahden päivän ajan sairaalassa ja pääsin vasta sunnuntaina kotiin. Onneksi antibiootit tepsivät ja ruususta turvotus ja punoitus ovat laskeneet todella hyvin. Jokin erikoinen ihottuma ilmestyi suun ympärille eilen, toivon että se laskee viimeistään antibiootin loputtua. Jos ei, saadaan ainakin mielenkiintoinen ihomatka tälle vuodelle!

Toivottavasti teillä on vuosi alkanut hieman paremmin. Toivotaan että tästä vuodesta tulisi kokonaisuudessaan hieman mukavampi kuin edellisestä.

Ihanaa uutta vuotta <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *