Superviikon kosmetiikka-alennukset

Tällä viikolla vietetään Adtractionin Superviikkoa, joka tuo huikeita alennuskampanjoita erilaisiin verkkokauppoihin. Huomasin että viikolla mukana on muutamia suosikkiverkkokauppojani, joten ajattelin koota tämän viikon alkuun koosteen Superviikoilla mukana olevista verkkokaupoista sekä vinkata verkkokauppakohtaisesti muutamista brändeistä ja tuotteista, joita suosittelen tsekkaamaan alennuksista.

Superviikolla mukana olevat kosmetiikkaa myyvät yritykset:

  • Eleven.fi* Koodilla ”ELEVEN20” saat -20% ostoksistasi
  • Jolie.fi* Koodilla ”super”saat -20% ostoksistasi
  • Natural goods company* Koodilla ”super20” saat -20% ostoksistasi
  • Nobe* Koodilla ”SUPER20” saat -20% ostoksistasi
  • Oletkaunis.fi* Koodilla ”superviikko” saat -15% ostoksistasi
  • Skincity* Koodilla ”SUPERSKINCITY” saat -20% ostoksistasi
  • Nordicfeel* Koodilla ”NORDICFEEL20” saat -20% yli 39€ suuruisista ostoksistasi

Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan erityisesti Noben sekä Oletkaunis.fi- valikoimat, joista löytyy kattavasti niin meikkejä kuin ihonhoitoakin. Luonnonkosmetiikan tuotteissa suosittelen tsekkaamaan erityisesti Natural goods companyn sekä Jolien.

MAKETHEMAKE ihonhoidon ja ihoa korostavan meikin yhdistelmä Skincitylta

Skincityltä löytyy mm. oma suosikkibrändini MAKETHEMAKE*, jolta löytyy valmiiksi kohtuuhintaista kosmetiikkaa, jossa otetaan huomioon ihoa hoitavat raaka-aineet ja ihon hehkua korostavat tekstuurit. MAKETHEMAKELTA suosittelen tarkastamaan ainakin nestemäiset poskipunat*, joilla saa upean hehkuvan punan kasvoille sekä nestemäisen highlightin*, joka on yksi suosikeistani. Poskipunat ja highlight ovat alekoodilla tarjouksessa hintaan 22,40€ (norm. 28€).

Merkiltä löytyy myös ihania kosteuttavia huulikiiltoja, joihin ihastuin heti niiden ilmestyttyä. Kosteuttava, hieman öljymäinen Lipid lip balm* tuo sävyä ja kiiltoa huuliin samalla kosteuttaen niitä. Oma suosikkisävyni on murrettu Go figure! Koodilla kiillon saa hintaan 12,80€ (norm. 16€).

Ihania luomiväripaletteja Oletkaunis.fi- verkkokaupasta

Oletkaunis.fi on ollut jo vuosia yksi suosikkiverkkokaupoistani, sillä he ovat Suomen ainoa verkkokauppa, josta saa Jeffree Starin meikkejä*. Jeffreen meikit ovat koodilla -15% alessa, joten suosittelen tsekkaamaan ainakin luomiväripaletit, Skinfrost- highlightit sekä nestemäiset huulipunat!

Verkkokaupasta löytyy myös muita suosikkipalettejani eri hintaluokista. Jos Jeffree Starin paletit eivät olet sun juttu, on myös Sigman luomiväripaletit* todella pigmenttisiä ja sävyt käyttökelpoisia. Omistan tällä hetkellä lähes jokaisen merkin paletin, joten voin sanoa käsi sydämellä, että nämä ovat huikeita! Paletit ovat alessa koodilla hintaan 21,17-38,25€ (norm. 24,90-45€). Sigmalta suosittelen kurkistamaan myös meikkisiveltimet, jotka ovat markkinoiden parhaimmistoa.

Jos kaipaa niinsanotusti budjettipaletteja, suosittelen kääntymään L.A. Girlin* pariin. Merkin paletit ovat pigmenttisiä ja metallisävyt päihittävät monet kalliimmat merkit. Isommat paletit ovat tällä hetkellä tarjouksessa hintaan 15,52€.

Ihastuttava KimChiChic, Luxie ja monia muita Nobe- verkkokaupasta

Nobe- verkkokaupasta suosittelen tsekkaamaan vasta rantautuneen värikkään KimChiChic Beautyn*, joilta löytyy upeita silmämeikkejä ja kasvotuotteita, sekä neonlinereihin erikoistuneen SUVA Beautyn*, joilla on upeita eyelinerpaletteja, joilla voi loihtia UV- valossa hehkuvat rajaukset.

Suosittelen pitämään Superviikon aikana silmät ja korvat auki, sillä myös Instagramin puolella näkyy paljon alevinkkejä ja blogiin saattaa ilmestyä tarkempia tuotevinkkejä, joista on helppo löytää itsellensä vanhoja tai uusia suosikkeja!

kauneus meikki iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *