Talven hiustrendi: Herkulliset kuparisävyt

On ollut ilo huomata, että hiuspostauksien perään kysellään koko ajan enemmän! Tämän päiväisessä postauksessa puhutaan hieman hiusväritrendeistä ja nimenomaan näistä ihanista lämpimistä sävyistä, joita hiusväreissä näkyy koko ajan lisääntyvissä määrin. Kulta, kultahiekka, kultakupari ja intensiivisemmätkin kuparit ovat yhä useamman asiakkaan toivelistalla. Monen ikuisesti viileänvaalean nimeen vannoneen asiakkaan olen huomannut  lämmenneen lämpimille sävyille. Lämmin vaalea aiheuttaa monelle väristyksiä ja muistoja kotivaalennusten jälkeensä jättämästä ureankeltaisesta, mutta lämpimätkin sävyt näyttävät silmään todella raikkailta eivätkä ollenkaan keltaisilta kun ne on tehty sinulle räätälöidyistä värivivahteista.

Lämpimistä sävyistä helposti lähestyttävimmät ovat pehmeitä ja vaaleita, hentoisia vivahteita lämpimästä sävymaailmasta. Ylläolevaan hiukseen tein balayage- tekniikalla oman värin päälle aurinkoraitamaista vaaleutta, jonka sävytin vaalealla, persikkaisella kuparisävyllä. Väri on raikas ja sopii asiakkaan omaan selkeästi kultaiseen taittavaan keskiruskeaan väriin täydellisesti.

Tässä pehmeässä hunajanvaaleassa yhdistyy kuparia ja kultaa sopivassa suhteessa ja lopputulos on pehmeän hunajainen. Tämä sävy sopii monen ihonväriin, sillä kullan vaalea ei korosta ihon punaisuutta. Lämpimiä vaaleita ei myöskään tarvitse ylläpitää yhtä raadollisesti kuin kylmiä vaaleita, sillä meillä on luontaisesti hiuksissamme lämpöä. Kuparisissa vivahteissa voi kuitenkin halutessaan käyttää esimerkiksi vaaleankuparista tai ruusukultaista naamiota ylläpitämään oranssisia ja punertavia vivahteita.

Loppuvuoden tulon tietää aina siitä, kun ensimmäiset intensiiviset kuparit poistuvat kampaamon ovesta! Tässä ihanassa kuparivärissä on tummuutta ja intensiivisyyttä. Tyvellä hieman tummempi kupari tuo väriin syvyyttä ja luonnollisuutta. Pituuksissa kirkas punakupari vaatii ylläpitoa värimaskeilla, jos haluaa ylläpitää räiskyvää pigmenttiä kuparisävyssä.

Lämpimistä hiusväreistä myös kaikki murretut versiot, kuten hieman roosainen ruusukulta tai mauveen taittava kupari toimivat aivan ihanasti tummanvaaleissa ja tummemmissa pohjissa. Näissä sävyissä on mukana hieman viileyttä, joten sävyt ovat erityisen ihania sellaiselle, joka pitää siitä että värissä on mukana hieman viileyttä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kylmät sävyt pysyvät hiuksessa huonoiten, joten roosan ja violetin vivahteet lämpimissä sävyissä vaativat ylläpitoa kestääkseen pidempään.

Lämpenitkö ajatukselle lämpimän sävyisestä hiusväristä? Täällä on ainakin lämmetty niin paljon, että kollegoiden kanssa ollaan kaikki hurahdettu kuparisävyihin myös omissa hiuksissamme!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *