Täydellinen lämminsävyinen luomiväripaletti

Viimekesänä aikalailla näihin aikoihin vuotta olimme mieheni kanssa Kroatiassa Pulassa viikon reissulla. Reissuun kuului luonnollisesti kaiken kulttuurin, hyvän ruoan ja juoman lisäksi shoppailua ja joitakin kosmetiikkaliikkeitä tuli kierreltyä. Bongasin kaupoista Suomeen vielä rantautumattomia Catricen luomiväripaletteja, joissa oli aivan järkyttävän hyvä pigmentti! Valitettavasti reissusta en monista kaupoista huolimatta löytänyt palettia, se oli ilmeisen suosittu jo silloin.

Minun ja paletin kohtalo oli kuitenkin sinetöity, sillä bongasin tutun paletin Lalalipstick.fi- verkkokaupasta jokin aika sitten. Ja alesta! Reilu 6€ maksava paletti lähti heti ostoskoriin, hiemanko hihkuin kun se saapui kotiin! Hauskinta tässä jutussa oli se, että myös mies muisti tämän paletin (eikä ihme, sen verran monta kauppaa kierrettiin sitä etsimässä).

Täydellisiä lämpimän oransseja ja murrettuja ruskeita sävyjä sisältävä Catricen Addicted to spices- paletti on aivan omaa luokkaansa. Niin mattaisissa kuin helmiäissävyissäkin on ihanan kermaisen pehmeä pigmentti, joka levittyy helposti luomelle. Luomivärit on nimetty hauskasti teemaan sopivasti mausteiden mukaan.

Tämä paletti on ns. varma ja turvallinen valinta kesän rientoihin, mikäli pitää lämpimistä luomivärisävyistä. Paletin sävyt ovat tasalaatuisia, eikä yksikään levity huonommin kuin toinen. Suosittelen tutustumaan, samasta sarjasta löytyy myös muita murrettujen sävyjen paletteja!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *