Tehokasta tuoksutonta kosmetiikkaa

*tuotteet saatu blogin kautta

Ihonhoito voi olla tehokasta tuoksuttomanakin. Tuoksut on usein lisätty ihonhoitoon ekstrana, jota ei siinä oikeasti tarvita ihonhoidollisin perustein. Tuoksut tuovat mielleyhtymiä, ne saattavat antaa illuusion tehokkaasta, kalliista, laadukkaasta tuotteesta vaikka sisällysluettelo sanoisi muuta. Olemme jatkuvasti tuoksujen ympäröimänä ja niiden välttely voi olla jopa melko hankalaa. Tuoksuyliherkkyys ja hajusteallergiat ovat yhä yleisempiä ja tuoksuihin tottuneelle siirtyminen tuoksuttomiin tuotteisiin voi olla iso harppaus. Voi jopa tuntua että joutuisi luopumaan jostain tärkeästä, vaikkei tuoksulla oikeasti ole lopulta muuta merkityistä kuin tunne. Tunne siitä, mitä jokin tuoksu aiheuttaa meissä. Mutta mitä jos se ihana tunne olisikin oikeasti ihollasi? Tunne siitä, että jokin oikeasti toimii eikä sinun tarvitse tuntea jääväsi jostakin paitsi?

Olen tutustunut tuoksuttomiin ihonhoitotuotteisiin jo jonkin aikaa kulissien takana. Pidän tuoksuista mutta välillä kaipaan niistä taukoa. Samalla haluan löytää ihania tuotteita, jos herkistynkin tuoksuille.

Tanskalainen Ivy Aia on juuri sellainen ihonhoitosarja, joka on täysin tuoksuton muttei missään nimessä tylsä. Tuotteet ovat nykyaikaisia ja laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Kosmetiikka ei rajoitu kasvojen ihonhoitoon vaan mukana on myös vartalonhoitotuotteita. Tuotteet ovat tuoksuttomuutensa lisäksi vegaaneja sekä allergia sertifioituja.

Kauniin minimalistiset purkit

Ivy Aian tuotteissa on hyvin yhtenäinen ulkoasu. Tuotteet ovat pelkistettyjä ja niissä on vaaleanpunaista etiketeissä. Nämä purkit näyttävät kauniilta kylpyhuoneessa! Pidän kovasti tuotesarjan selkeydestä, jossa on selkeästi erilaiset puhdistustuotteet eri tarpeisiin sekä muutama voide eri ihotyypeille.

Sarjan tuotteista on noussut viimeaikaisen käytön perusteella ehdottomasti muutamia suosikkeja ylitse muiden. Sarjan Misellivesi onkin jo tuttu entuudestaan, sillä testasin tuotetta matkakokoisena Goodieboxin ansiosta. Tuote saikin ns. Ivy Aia kuumeen aikaiseksi, mikä inspiroi testaamaan heidän muitakin tuotteitaan. Misellivesi poistaa meikinrippeet ja puhdistaa ihon sitä kuivattamatta. Olen poistanut misellivedellä myös silmä- ja huulimeikit kätevästi.

Merkin silmänympärysvoide nousi myös yhdeksi suosikeistani. Voide on selkeästi tuhdin kosteuttava muttei jätä silmänympärysihoa lähmäiseksi ja raskaaksi kevyen geelimäisen koostumuksensa ansiosta. Plussaa pumppupullosta, jolla on helppo annostella sopiva määrä tuotetta iholle.

Merkiltä löytyy myös useampaa erilaista kasvovoidetta. Yksi näistä on kevyt hyaluronhappoa ja E-vitamiinia sisältävä Anti age- voide, joka sopii loistavasti hieman nuoremmallekin iholle. Voide sopii myös meikin alle, mistä iso plussa.

Ivy Aiaa löydät Yliopiston apteekin verkkokaupasta sekä myymälöistä. Tällähetkellä heidän verkkokaupassaan on menossa Ivy Aia- kampanja, jossa kaikista tuotteista saa -10% alennuksen! Tuotteet ovat edullisia hinnaltaan, n. 10-15€/tuote.

Oletko jo testannut Ivy Aian tuotteita?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *