The Juvia’s place värikkäät luomiväripaletit

Luomiväripalettipostaukset saavat jatko-osan, nimittäin tänään kurkistetaan mitä Juvia’s placen paleteista löytyy. Tutustuin merkkiin Nikkie Tutorialsin kanavan kautta ja tilasin omat palettini Beauty baysta. Paleteilla on hintaa keskimäärin 23-35€, joten puhutaan sellaisista keskihintaisista paleteista. Pigmenttiä näistä löytyy kuitenkin jopa enemmän kuin niistä kalliimman hintaluokan paleteista ja vertaisin näitä luomivärin laadun perusteella vähintään yhtä hyviksi kuin Jeffree Star cosmeticsin paletteja. Nämä ovat tosin puolet halvempia. Paletteja löytyy moneen makuun ja vaikka nämä omistamani kuuluvat siihen värikkäimpään päähän, löytyy Juvia’silta myös hyvin neutraaleilla sävyillä koottuja versioita.

Näistä kahdesta olen puhunut blogissani jo useampaan otteeseen meikkipostausten yhteydessä, joten on ihan korkea aikakin esitellä nämä hieman paremmin. Blogini alkuaikoina tein näistä juuri paketista tulleina oman postauksena (löydät sen täältä) mutta kokonaisia sävy swatchauksia en ole blogin puolelle päästänyt. Joten reilu vuosi myöhemmin, tässä ollaan!

The Zulu on todella moniulotteinen paletti. Vaikka sävyt ovat todella tämän kesän trendeihin sopivat, saa näillä myös tehtyä hillitympiäkin kokonaisuuksia. Paletista löytyvällä ruskealla saa hyvin murrettua kirkkaat sävyt hillitymmiksi.

Harmillista kyllä, nuo tatuointini hieman haittaavat luomivärien swatchailua ja kämmenselkäni on sen verran kuiva, ettei luomivärit ihan tule oikeuksiina siinä. Saatte toivottavasti sävyistä kuitenkin osviittaa näiden kuvien avulla. Mielestäni The Zulu- paletti on hyvä kaveri vaikkapa yhden neutraalisävyisen paletin kaveriksi. Jos haluaisi päästä suppeammalla luomiväripalettikombolla, riittäisi hyvin esimerkiksi tämä sekä kaveriksi kokonaan nude The Nubian- paletti. 

Todella monipuolinen The Masquerade- paletti (omistamani on tuo ”mini” versio, jossa pienemmät napit) on jokaisen meikkaajan unelma, sillä se sisältää hyvin kirkkaita ja värikkäitä  sekä neutraaleja sävyjä. Jos etsit yhtä palettia, josta löytyy kaikki, suosittelisin tätä. Itselläni tämä mini- versio on ollut toimiva, sillä omistan useamman paletin mutta jos omistaisin vain yhden saattaisin harkita sitä versiota, jossa on suuremmat luomivärinapit.Nuo kirkkaat sävyt ovat olleet suosikkejani erilaisten fantasiameikkien tekemiseen!

En usko että nämä ovat viimeiset Juvia’s placen palettini, sillä uusia ja ihania paletteja ilmestyy koko ajan. Yritän kuitenkin saada paleteistani paljon irti ennen kun alan hankkimaan uusia. Pelkästään nämä kaksi sopisivat niin työpakkiin kuin perusmeikkaajan kokoelmaan.

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *