Tuotteet luonnollisen näköisten kulmien meikkaamiseen

Kulmakarvat ovat meikissä se osa, jotka ovat ehkä eniten muuttuneet radikaalisti vuosikymmenten ja trendien mukana. Tällä hetkellä kulmatrendeissä on selkeästi palattu tuuheisiin, luonnollisen näköisiin kulmiin. Silti ihmiset toteuttavat ilahduttavan paljon omaa tyyliään, eikä esimerkiksi graafisia tai Tiktok- trendien mukaisia erikoisia kulmia tunnuta kavahtavan ollenkaan.

Tuuheita kulmia ei löydy kuitenkaan kaikilta omasta takaa. Nykyään onneksi löytyy paljon erilaisia meikkituotteita, joilla pystytään meikkaamaan kulmiin lisää karvoja ja korostamaan niitä olemassa olevia karvoja mahdollisimman tehokkaasti ja pienellä vaivalla. Tässä postauksessa jaan teille muutamia kulmavinkkejä sekä esittelen teille Lumenen uudet Longwear eyebrow definer- kulmakynät*, jotka ovat ihan loistava meikkiväline helppoon kulmien ehostamiseen.

Lumenen Longwear eyebrow definer on nimenomaan hyvin ohut kulmakynä, jolla saa tarkkaa ja pientäkin jälkeä. Kyniä löytyy useissa eri sävyissä ja mukana on myös tuttu sävy 03 eli harmaanruskea, joka osoittautui omaksi suosikikseni. Sävy on täydellisen viileä keskiruskea, joka sopii varmasti monen väreihin.

Kulmakynällä lisää karvoja hentoisiin kulmiin

Mielestäni paras kulmatuote kaikenlaisiin kulmiin on kulmageelin lisäksi ohut ja tarkka kulmakynä. Ohuella kynällä saa karvamaisia vetoja, joiden avulla on helppo täyttää kulmista löytyviä karvattomia kohtia, lisätä tummuutta ja oikeastaan muotoilla kulmat juuri sellaisiksi kuin haluaa.

Karvamaisia vetoja tehdessä kannattaa painaa kulmakynää hyvin kevyesti, jotta karvanvedot eivät erotu liian kovina omien kulmien seasta. Kannattaa seurata omien kulmakarvojen kasvusuuntia ja vetää piirretyt viivat sen suuntaisesti, minne oma karva karvaa. Yleensä monella kasvaa esimerkiksi kulmien alkupäässä kasvat kohtisuoraan tai hieman viistoon ylöspäin ja kasvavat kulman häntää kohti mentäessä kulman muodon mukaisesti kohti ohimoita. Jos kulmiin kaipaa graafisuutta, suosittelen kevyesti korostamaan lyhyin vedoin kulmien alareunaa sekä kulman häntää.

Kulmageeli on loistava tuote korostamaan jo olemassa olevia karvoja. Jo väritönkin geeli kohottaa kulmia ja korostaa karvamaisuutta, mikä sopii hyvin tällä hetkellä vallitsevaan kulmakarvatrendiin.

Kulmageelillä voi korostaa omia kulmakarvoja

Kulmakynän lisäksi suosikki kulmatuotteisiini lukeutuu ehdottomasti värillinen kulmageeli. Oma suosikkini on edullinen Laveran Eyebrow styling gel*, jonka sävy sopii useimmille. Tuote korostaa hyvin kulmia ja pitää ne kohtuullisesti paikoillaan. Kovin itsepäisille kulmille tämä ei ehkä kuitenkaan sovi parhaiten, sillä mitään liimaa tuote ei kuitenkaan ole. Tämä on omiaan pehmeille kulmakarvoille, joita ei tarvitse liimata paikoilleen.

Jos omaat tuuheat kulmat omasta takaa, voi pelkkä värillinen kulmageeli riittää luonnollisen näköiseen kulmameikkiin. Ota kuitenkin rohkeasti kynä avuksi, jos kaipaat lisäkarvoja kulmiisi.

Millaisista kulmista sinä pidät? Luonnollisen tuuheista, graafisista vai kenties ohuista kulmista?

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *