Tutoriaali: Hillitty värikäs arkimeikki

Kesä on ihana tekosyy käyttää hieman kirkkaampiakin värejä ihan arkimeikeissäkin. Rakastan minimalistisia ja kevyitä meikkejä, joissa voi olla vihreää, violettia, sinistä, oranssia tai pinkin eri sävyjä. Värikäs meikki voi olla hillitty ja tässä postauksessa jaankin omat suosikkivinkkini hillityn mutta värikkään arkimeikin tekoon.

Meikin tekoon tarvitset:

 • Luomivärisiveltimen (mielellään jokin blendaussivellin, eli hieman pitkän mallinen tuuheahko sivellin. Esimerkiksi We care iconin Crease- sivellin).
 • Neutraali vaaleanruskea luomiväri (tähän käy myös aurinkopuuteri)
 • Kaksi kirkasta, toisiinsa sointuvaa sävyä (nämä voivat periaatteessa olla mitä tahansa, mikä miellyttää silmääsi!)
 • Yksi helmiäissävy
 • Ripsiväri

Vaihe1: Pohjusta luomet. Kestävä silmämeikki alkaa aina luomivärin pohjustamisesta, jolloin sävyt toistuvat mahdollisimman kirkkaina ja levittyvät tasaisesti. Oma suosikkini on Wet n wildin Photophocus primer, joka on kaikenlisäksi super edullinen!

Vaihe2: Lisää vaaleanruskeaa luomiväriä/aurinkopuuteria luomivakoon ja silmän ulkonurkkaan huolellisesti häivytellen. Tähän on helppo yhdistää kirkkaammat sävyt.

 

Vaihe3: Lisää häivytyssiveltimellä valitsemaasi kirkasta sävyä ruskean sävyn viereen silmän ulkonurkkaan. Sävyt saavat hieman sekottua keskenään. Häivyttele sävyt kovien rajojen välttämiseksi. Tähän meikkiin valitsin sävyksi pinkin Juvia’s placen The Zulu- paletista.

Vaihe4: Lisää toinen valitsemasi kirkas väri silmän sisänurkkaan. Valitsin sävyksi oranssin. Jos häivytyssivellin tuntuu sisänurkassa liian haastavalta, voit vaihtaa pienempään siveltimeen. Näin vältetään värien leviämistä silmän sisänurkassa. Häivytä neutraalin ruskealla luomivärillä luomivaosta uudelleen tarvittaessa.

Vaihe5: Lisää valitsemaasi helmiäissävyä kahden kirkkaan sävyn päälle luomen keskelle. Valitsemani sävy shiftaa ruusukultaan, joka yhdistää kauniisti valitsemani pinkin ja oranssin sävyt yhteen. Leikittele sävyillä rohkeasti! Helmiäissävyn voi lisätä sormella, jolloin se on helppo asettaa keskelle luomea ja taputella häivyttymään molemmille puolille.

Vaihe6: Lisää ruskeaa luomiväriä/aurinkopuuteria alaluomelle pienemmällä siveltimellä. Alaluomelle kannattaa aina hieman lisätä varjoa luomivärin avulla, jotta silmämeikki näyttää yhtenäiseltä.

Vaihe7: Lisää kasvoilla käyttämääsi highlight- sävyä silmän ulkonurkkaan ja kulmaluulle tuomaan valoa katseeseen ja yhdistämään kasvojen korostukset silmämeikkiin.

Vaihe8: Taivuta ripset ja lisää ripsiväri, näin silmämeikkisi on valmis!

Meikissä käyttämäni tuotteet:

 • Juvia’s place The Zulu- palette (oranssi, pinkki ja helmiäissävy)
 • Bbia Lash salon mascara (saatu)
 • Wet n wild Photophocus primer
 • Shiseido ripsentaivuttimet
 • Boho green makeup highlighter sävyssä Spring glow (saatu)
 • Catrice Sun glow Matt bronzing powder sävyssä 035

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *