Tutoriaali: Pikkujoulumeikistä Halloween meikiksi

Lauantaina vietetään virallista halloweenia. Moni juhlistaa tätä pyhää pukeutumalla pelottaviin asuihin ja lähtemällä esimerkiksi teemabileisiin. Tein eilen Instagramissani mystory- videosarjan, jossa luon ensin pikkujoulumeikin, jonka muutan pienellä vaivalla helposti halloween- teemaan sopivaksi. Jaan nämä vinkit myös tänne, sillä mielestäni tämä on loistava halloween- meikki sellaiselle, joka esimerkiksi viettää pyhän töissä tai haluaa muokata juhlameikistä helposti teemaan sopivan. Tämä meikki menee enemmän halloween glamour- kategoriaan, halutessasi voit maustaa lookin lisäämällä esimerkiksi tekoverta huulipunan kaveriksi.

Tarvitset tähän meikkiin:

  • Glitterliiman (käytin Nyxin Glitter primeria, myös ripsiliima käy)
  • Glitteriä (käytin Nyxin Glitteriä sävyssä Copper sekä Elina K:n kultaista glitteriä).
  • Pienen siveltimen

Tein pikkujoulumeikkiin punasävyisen halomeikin (tutoriaali halomeikkiin löytyy täältä). Liikkuvalle luomelle metallisen luomivärin päälle lisäsin glitterprimeria ja kahta erikokoista glitteriä pikkujouluteemaan sopien.

Halloween- meikiksi muuntautuminen onnistuu lisäämällä glitterprimeria kolmiomaiseen muotoon luomen yläpuolelle aina kulmakarvojen ylitse otsalle sekä alaluomen alapuolelle.

Kun primeri on levitetty kolmion muotoisesti molemmille puolille, on glitter helppo lisätä primerin päälle siveltimen avulla. Tässä ei voi mennä vikaan! Tähtää kolmioiden kärjet samaan linjaan toistensa kanssa saadaksesi suoran linjan silmäluomen keskiosan kanssa. Voit halutessasi lisätä glitteriä myös huulille tai vaikkapa nenän päähän tehdäksesi glitterisen pellenenän!

Näin helppoa! Meikki on helppo soveltaa minkä tahansa väriseen silmämeikkiin ja glitterit voivat olla väriltään mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Kokeile vaikkapa verenpunaista glitteriä kunnon halloweenefektin luomiseksi!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *