Tuulahdus Välimereltä

 

Viimeaikoina meikkikokonaisuudet ovat menneet koko ajan värikkäämpään suuntaan. Kun olen istahtanut luomaan jotakin hieman kuvauksellisempaa meikkiä, olen lähes poikkeuksetta kaivanut inspiskuvia värikkäistä meikeistä ja napannut värikkäimmät palettini pöydälle. Tässä meikissä käytin vain Juvia’s placen The Zulu- palettia luomilla. Tästä tulee niin tämän kesän suosikkipaletti!

Yläluomelle valitsemani neonoranssi sekä keltainen näyttävät superkivalta kokonaan luomelle häivyteltynä. Liikkuvalle luomelle pakkasin paljon oranssia Macin Paint pot (sävy Painterly) päälle ja häivytin sen paletin keltaisella sävyllä. Näin sain aikaan ihanan kesäisen, vähän aurinkolaskuviboja herättävän sävyn. Alaluomelle valitsin paletin shimmersävyn turkoosina, joka tuo kokonaisuuteen vähän sellaisia välimerellisiä fiiliksiä, joista inspiroiduin niin paljon että huulille valitsin vielä oikein pinkin huulipunan Jeffree Star cosmeticsilta (sävy Romeo) ja päälle kokeilin vielä matkakokoisena ostamaani huulipunaa Lancomelta (L’absolu Lacquer sävyssä Be unique).

 

Pikkuhiljaa myös perinteisempi kissarajaus alkaa tehdä paluutaan meikkihini. Ehkäpä siksi, että syy miksen ole kissarajauksia tehnyt on laiskuus, jonka myötä en ole kokenut olevani hirveän hyvä enää niiden tekemisessä. Olen pyrkinyt harjoittelemaan niiden tekoa aina silloin tällöin. Arkimeikissä en siltikään koe kissarajauksen olevan mukavuusalueellani, pidän enemmän kynärajauksista tai silmämeikistä ilman rajauksia. Mutta tämä on vain oma mielipiteeni omilla kasvoillani, en missään nimessä sano etteikö kissarajaukset olisi yleisesti ihania!

Pieni kehoitus siis kesää ajatellen; uskaltakaa kokeilla värejä! Kesän ehdottomasti valloittavin trendi on värit meikissä, niin luomilla kuin huulillakin ja niiden leikkisä yhdistely.

 

 

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *