Uutuus peitevoiteet testissä

Vuosi 2022 on alkanut hyvin monen peitevoidelanseerauksen merkeissä. Erityisesti edullisemmilta markettibrändeiltä on ilmestynyt monia hyviä peitevoiteita. Tässä postauksessa nostan pöydälle markettimerkkien priimaa eli Maybellinen sekä Nyxin uutuuspeitevoiteet. Nämä ovat hyvin erilaisia toisiinsa verrattuna, joten sopivat hyvin myös vertailun kohteiksi! Sävyt oli muuten molemmissa tapauksissa ihan äärettömän vaikeat ostaa verkkokaupasta, joten jos vain voit, suosittelen katsomaan sävyjä livenä kivijalkaliikkeissä. Näin säästyt hutiostoilta sävyjen suhteen.

Maybelline Super stay Active wear peitevoide*

Maybellinen Super stay- peitevoide lupaa 30 tunnin pysyvyyttä, täyttä peittävyyttä ja mattaisen lopputuloksen. Ensinnäkin en tiedä kuka tarvitsee 30 tunnin kestoa meikiltä. Mutta koostumus on enemmän kuivan mattainen, joten sinänsä uskon tämän olevan kestävä.

Maybellinen Super stay- peitevoiteessa on hauska, todella pieni ja litteä aplikaattori. Omaan makuuni tämä on ehkä hitusen liian pieni, mutta toisaalta tarkka aplikaattori sopii tämän hetken peitevoidetrendiin, jossa peitevoidetta lisätään hyvin paikallisesti vain tarvittaville alueille.

Ostin ensin sävyn 15 Light, joka on sopiva merkin toisessa peitevoiteessa. Tämä oli kuitenkin aavistuksen liian tumma ja päädyin hankkimaan vielä sävyn 10 Fair. Näiden sekoitus on täydellinen silmänalusiholle, joten en tiedä olisiko ollut sävy 11 Nude vielä kaikista optimaalisin. Näitä saa kuitenkin helposti sekoiteltua ja tummempi sävy menee kesällä varmasti tosi hyvin, joten sinänsä ei haittaa omistaa näitä kahdessa sävyssä.

Peitevoide levittyy ohueksi kerrokseksi iholle eikä keräänny mitenkään erityisen herkästi juonteisiin. Kovin kuivaihoiselle en kuitenkaan suosittelisi tätä, sillä tuote on selkeästi mattainen.

Hinta 13,90€ (Lyko.fi). Nyt alehintaan 11,12€.

Peitevoide sävyt ylärivillä vasemmalta oikealle: Maybelline Super stay sävy 10 Fair ja 15 Light. Alarivillä vasemmalta oikealle: Nyx Bare with me serum concealer sävy Beige ja Light.

Nyx Bare with me concealer serum*

Nyxin seerumipeitevoide on taas nimensämukaisesti kosteuttavampi peitevoide ja sopii loistavasti kuivemmalle iholle. Tein tämänkin kanssa vastaavanlaisen värimokan, kuin Maybellinen kanssa. Sävy Beige on itselleni ihan aavistuksen tumma, mutta uskon sen olevan kesällä täydellinen. Sävy Light on parempi valon tuomiseen silmien alle ja kasvojen korkeimpiin kohtiin. Tässä on pumppu, joten tuotetta on levitettävä sienellä tai siveltimellä erikseen. Erityisen hyvä sellaisille, ketkä haluavat pitää meikkinsä hygienisenä. Sopii myös hyvin ammattilaisen meikkipakkiin pumppupullon puolesta!

Pidän tästä peitevoiteesta enemmän siksi, että se on kosteuttavampi. Oma ihoni alkaa olemaan jo aavistuksen juonteikas ja selkeästi enemmän kuivemman puoleinen, joten haluan peitevoiteen olevan mieluiten kosteuttava ennemmin kuin liian mattainen. Toki kesällä ihon rasvoittuessa ja hikoillessa enemmän, uskon Maybellinen kääntyvän suosikikseni. Molemmilla on aikansa ja paikkansa, mutta arjen menoissa Nyxin peitevoide vie vielä voiton.

Hinta 13,90€ (Lyko.fi).

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *