Vanha luomiväripaletti, johon rakastuin uudestaan

Uusivuosi on yleensä sellaista uudistumisen aikaa, johon liittyy omien kaappien siivoaminen ja turhista tavaroista luopuminen. Tällaista siivousurakkaa aloitin tekemään meikkikaapin suhteen jo ennen joulua, mutta koska meikkejä on jonkin verran kertynyt, tuli projektista sen verran laaja, ettei se ole vieläkään ihan täysin päättynyt. Olen meikkien karsimista tehnyt Instagramin puolella ja pidimme jossakin kohtaa liven, jossa kävin jokaisen luomiväripalettini läpi. Paletteja on kertynyt lähes 100 kappaletta, mikä vähän kauhistutti määränä… Osa meni kiertoon mutta noin 10 palettia jäi ”ehkä”- kasaan. Päätin antaa näille paleteille vielä mahdollisuudet ja olen tehnyt niillä meikkejä, jotta näkisin onko paletti enää säästämisen arvoinen.

Yksi karsimisuhanalle joutuneista paleteista on Colourpopin korallisen sävyinen Sweet talk- paletti, jota löytyy edelleen Colourpopin valikoimasta. Paletin tilaus onnistuu Colourpopin sivuilta, josta tuotteet lähetetään Yhdysvalloista ja näinollen Suomeen postitettaessa tilaajan maksettavaksi jää vielä arvolisävero tuotteista. Sweet talk- paletissa yhdistyy useampaa Colourpopille ominaista luomivärikoostumusta, paletista löytyy pressattuja glittereitä, supershock- luomiväri, mattaluomivärejä ja shimmereitä. Napit ovat pieniä ja paletti kompakti, vaikka siihen mahtuukin 12 luomivärisävyä.

Huomasin, että olen tehnyt paletista postauksen keväällä 2020, tästä pääset lukemaan vanhan postauksen.

Silmämeikki tehtynä kokonaan Colourpopin Sweet talk- paletilla.

Monipuoliset sävyt tekevät hyvän paletin

Minusta hyvän luomiväripaletin ominaisuuksia on monipuoliset sävyt; paletista olisi hyvä löytyä vaaleita, keskivaaleita ja vähintään yksi selkeästi tumma sävy, jolla voi tummentaa meikkiä. Tietysti hyvä suhde shimmer- ja mattasävyjen välillä olisi suotavaa, jotta meikeistä saisi mahdollisimman monipuolisia. Tästä paletista löytyy mielestäni aika kiva valikoima kaikkea. Paletissa on yksi selkeästi tummanruskea sävy, löytyy vaaleaa hehkuvaa, mattaista vaaleaa ja sävyjä näiden väliltä. Glittereillä saa meikkiin haluamansa verran hehkua ja pientä twistiä.

Miksi sitten päätin säästää tämän paletin?

Vaikka omistan todella monta luomiväripalettia, ei kokoelmastani löydy kovin montaa korallisävyä, saatika täysin korallin sävymaailman palettia näin kompaktissa koossa. Lisäksi ihastuin ihan kympillä tekemääni meikkiin, jonka tein karsintavideolla Instagramissa, joten sen myötä päätin että tämän pitää saada jäädä. Se oli kuin rakastumista vanhaan kultaan uudestaan, innostuin meikkaamisen aikana paletin sävyistä ja sävyt sopivat omalle ihonsävylleni hyvin. Joten miksipä ei, onhan tämä jenkeistä asti tilattu!

 

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *