Värikkäät KimChi Chic- meikit vihdoin Suomessa + alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Nobe

*:llä merkityt linkit ovat mainoslinkkejä

Kotimainen kauneuden verkkokauppa Nobe* on tuonut tänä kesänä aivan ihania uusia brändejä Suomeen, joita pystyi ennen tilaamaan ainoastaan ulkomaisista verkkokaupoista. Yksi näistä ihastuttavista brändeistä on KimChi Chic beauty, mikä on tunnetun drag queenin luotsaama meikkibrändi, josta löytyy leikkisiä pakkauksia ja värikkäitä meikkejä.

Pääsin testaamaan muutamia KimChi Chic beautyn meikkejä ja tässä postauksessa näetkin mm. swatchit omista suosikkiluomiväreistäni sekä fiiliksiä tuotteista. Tuotteet ovat tällähetkellä mukana myös Noben kesäalessa ja suosittelen lisäksi hyödyntämään alekoodin ”IDAM10”, jolla saat 10€ alennuksen 50€ ostoksista. Ale sekä koodi ovat voimassa 31.7 saakka.

Yllä You make me happy- paletti ja swatchit.

Mielestäni varmastikin ihanin ja monipuolisin kaikista näistä KimChi Chic- paleteista on tämä You make me happy- paletti*. Paletista löytyy muutama neutraali mattasävy, upeita pigmenttisiä kirkkaita sävyjä sekä hohtavia, jopa glitterisiä sävyjä. Sävyt levittyvät kuin unelma, ne ovat helppoja häivyttää ja kiiltävät sävyt levittyvät helposti sormin tai siveltimellä. Olen tehnyt tällä arkimeikkejä sekä näyttävämpiä meikkejä, joten tämä taipuu helposti moneksi.

Toinen paletti, jonka sävymaailmaan ihastuin on täysin metallinen Juicy velvet- paletti*. Paletissa on yhdeksän todella pigmenttistä metallisävyä. Sävyt ovat selkeästi hieman murretumpia kuin muut merkin paletit, josta pidin kovasti. Tämä on ihana esimerkiksi syksyllä meikkien piristämiseksi!

Yllä Juicy velvet- paletti ja swatchit.

Merkiltä löytyy myös 14 erilaista nestemäistä luomiväriä. Osa nestemäisistä luomiväreistä on glitterisempiä Diamond sharts- sävyjä ja loput kiiltäviä mutta selkeästi enemmän metallisia Pot de creme- luomivärejä. Valitsin sävyistä kauniin sitruunankeltaisen sävyn Lemon tart* sekä upean turkoosin sävyssä Emerald city*. Nämä on helppo levittää suoraan luomelle aplikaattorin avulla ja  häivyttää sormin tai siveltimellä. Näissä on myös huikea kestävyys, eikä tuote karkaa luomivakoon.

Luomivärien lisäksi valikoimasta löytyy kolme kasvotuotetta. Yksi on suunniteltu kasvojen varjostamiseen ja korostamiseen ja se sisältää kaksi mattaista sävyä; toinen varjoille ja toinen valoille. Poskipunapaleteista löytyy kirkas ja näyttävä punaisen ja pinkin sävyjä yhdistelevä Thailor powder blush sävyssä Mercedes R*. Tästä löytyy niin hurjasti pigmenttiä, että tämä sopii myös silmämeikin tekoon! Oma suosikkini näistä kasvotuotteista on hempeämpi Thailor powder blush sävyssä Grace*. Paletissa on korostukseen sopiva, himmeän hehkuva ja glitteritön highlight sekä pehmeän persikkainen poskipuna, joka on huomattavasti hillitympi kuin toisen poskipunapaletin sävyt.

Pot de creme sävyt Emerald city ja Lemon tart.

Thailor powder blushit kaksi sävyä vasemmalta: Merceder R, kaksi sävyä oikealta: Grace.

KimChi Chic oli ehdottomasti odotettu ja toivottu brändi! Pidän kovasti tuotteiden koostumuksista ja siitä, että niistä löytyy oikeasti väriä. Yksikään luomivärisävy ei ole jättänyt kylmäksi ja poskipunat kestävät kesän helteilläkin näyttävinä poskilla. On myös hienoa huomata, että vaikka paleteissa on pääosin kirkkaita sävyjä, on mukana myös pari täysin neutraalia palettia niille, ketkä eivät innostu kirkkaista sävyistä. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan, mikäli yhtään värikkäämmät värit kiinnostavat! Laitan tähän alle vielä kaksi erilaista meikkiä, jotka tein tällä paletilla. Toinen on hyvin värikäs ja näyttävä ja toinen selkeästi enemmän arkikäyttöön ja hempeistä meikeistä pitävälle sopivampi. Molempiin meikkeihin käytin tuota kirkasta You make me happy- palettia.

Miltä kokoelma näyttää teidän silmään? Onko paleteissa tai tuotteissa sinun suosikkejasi?

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *