Volyymia ja rakennetta hiuksiin edullisesti

Sairastuttuani kilpirauhasen vajaatoimintaan, huomasin tarvitsevani erilaisia hiustenhoito ja -muotoilutuotteita, kuin mitä aiemmin. Tupeeraaminen tuli uudestaan kuvioihin sitten teinivuosien ja hiuspuuteria ja lakkaa kului pullotolkulla. Töissä olen aivan rakastunut KEVIN.MURPHYn DOO.OVER- tuotteeseen, jossa yhdistyy hiuslakasta, kuivashampoosta ja hiuspuuterista ominaisuuksia. Olen kuitenkin niin kova kuluttamaan tällaisia tuotteita omaan päähäni, etten ole raaskinut tuotetta ostaa kotiin. Luin joskus suosituksia Biozellille tulleesta tekstuurisuihkeesta, jota oli ihan pakko päästä testaamaan. Hiuspuuteri alkoi hieman ärsyttämään hiuspohjaa, joten halusin testata jotain uutta. Nyt olen kuluttanut tuota Biozellin texturizing sprayta jo yhden kokonaisen putelin ja kävin ostamassa toisen tilalle, joten voisin sanoa että tässä kohtaa suositukset osuivat nappiin!

img_20180629_113517.jpg

Biozellilla on juuret hyvin pitkällä historiassa, mutta tuote on tehnyt upean uudelleen nousun tämän ajan kuluttajille. Kaikki ovat varmasti nähneet jo kulttimaineen saavuttaneet värinaamiot markettien hyllyillä ja tutustuneet Biozellin shampoisiin jo aikaisemmin. Tuote perhe uudisti ulkoasunsa ja itse olen vakuuttunut siitä, että Biozell on hyvin kartalla siitä mikä tänä päivänä on trendikästä. Ostin itselleni loppuneiden muotoilutuotteiden korvaajiksi Biozellin suolasuihkeen sekä keratiinia sisältävän lämpö- ja muotoilusuihkeen tuon tekstuurisuihkeen lisäksi. Olen käyttänyt tuota lämpösuihketta aina suoristaessani hiuksia. Tuote on aika jänkkiä (kannattaa varoa suihkimasta lähellä pintoja, jättää meinaan pöytään melkoisen tatinakerroksen!) mutta pitää hiukset hyvin muodossaan. Jos ei pidä kovin vahvasta muotoilusta hiuksissa, pelkästään tämä tuote föönin tai raudan alla voi yksinään riittää! Pieni määrä tuotetta riittää, tällä saa voimakkuuden vuoksi helposti tönköt hiukset jos innostuu suihkimaan pään märäksi. 

img_20180629_113608.jpg

Yleensä suoristamisen jälkeen lisään hiuksiin tekstuurisuihketta. Tällä saa mattaisen, möyheän lopputuloksen, eikä lakkaa välttämättä tarvitse lisätä erikseen päälle. Olen luopunut tupeerauksesta tämän tuotteen ansiosta, sillä tämä kohottaa hiuksia tyveltä todella näppärästi. Jos kiharra hiuksia, on tuo suolasuihke kiharoiden viimeistelyyn todella huippu! Tällä saa kevyistä laineista ihanat surffikiharat muutamalla suihkaisulla. 

Tuotteilla on hintaa n. 7-8€ riippuen tuotteesta. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *