Vuoden 2020 meikkitrendit: Vesivärimeikki

Tämän vuoden ja tämän kevään trendit ihastuttavat kaikessa värikkyydessään. Niin vaatteissa kuin meikissäkin saa näkyä värejä ja luova vapaus meikkien kanssa on sallittua. Jonkin verran olen törmännyt tämän kesän ja kevään trendeistä puhuttaessa ”vesivärimeikki”- termiin. Vesivärimäisesti levitetyt pastellisävyt toimivat värejä vähemmänkin käyttävälle meikkaajalle, sillä kevyesti sipaistut sävyt eivät hyppää liian kirkkaina silmille.

Vesivärimeikissä voit käyttää tämän hetken trendeissä suosittuja pastellisävyjä tai hieman kirkkaampia värejä, pointtina kuitenkin on että sävyt toistuisivat pehmeinä ja toisiinsa sulautuneina luomilla. Voit myös kokeilla vesivärimeikkiä yhdistämällä pienen sipauksen väriä neutraalinsävyisen meikin kaveriksi esimerkiksi silmän sisänurkkaan (ns. mermaid tears) tai liikkuvalle luomelle.

Toisiinsa häivytellyt pastellisävyt

Tämä ylempi meikki on toteutettu käyttämällä aurinkopuuteria pastellisävyjen häivytyksessä. Sekoitin luomelle Jeffree Starin Jawbreaker- paletin pastellisävyjä toisiinsa pehmeästi sulautuneina. Aurinkopuuterilla häivyttäminen tasapainoittaa mukavasti luomella olevia kirkkaampia sävyjä. Lisäsin aurinkopuuteria myös alaluomelle. Alaluomelle lisätty häivähdys aurinkopuuteria luo kolmiulotteisuutta meikkiin ja tekee meikistä kokonaisen.

Vesiväritekniikkaa myös huulimeikkiin

Vesivärimeikissä voi myös hullutella hieman intensiivisemmilläkin karkkisävyillä. Tämä ylläoleva meikki ei ehkä monellekaan olisi se joka päiväinen arkimeikki, mutta tästä kuvausmeikiksi tekemästäni meikistä pystyy poimimaan monia ideoita arkimeikkiin. Silmänsisänurkassa käytetty keltainen toimii ihanasti neutraalimmankin meikin kaverina. Huulilla käytetty tuputustekniikka on loistava kikka mattahuulipunille, jos ei tahdo liian tarkkoja reunoja. Tuputustekniikassa voi käyttää ihan sormia, joilla lisätä nestemäinen mattahuulipuna ohuena kerroksena huulille häivyttäen kohti huulten reunoja. Näin lopputulos on vesivärimäinen ja omien huulten näköinen.

Vesivärimeikkiin ei ole aina pakko käyttää useita eri luomivärisävyjä, vaan lookin voi luoda myös yhdellä ihanalla pastellisävyllä. Pastellisävyt toimivat tänä keväänä meikissä ihanasti esimerkiksi nudehuulipunan ja kuulaan meikkipohjan kaverina.

kauneus meikki trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *