Vuoden 2021 meikit, joista en pitänyt

Testaan vuosittain todella isoja määriä erilaista kosmetiikkaa, joten olisi kumma jos joukkoon ei olisi mahtunut yhtäkään inhokkia. Lähestyn yleensä julkaisuissani tuotteita suosittelumielessä ja jaan mieluummin suosituksia, kuin että jakaisin mitään ”vältä tätä”- neuvoja. Tämänkään postauksen idea ei ole täysin lynkata tuotteita, vaikken niistä itse ole pitänyt. Jokin tuote, mikä voi itselleni olla täysin sopimaton, voi sopia kuitenkin sinulle. Jos siis näistä inhokeistani löytyy jokin sinun suosikkisi, ei se mitään! Jatka ihmeessä hyväksi toteamasi tuotteen käyttöä. Näissä tuotteissa ei itsessään ole vikaa, vaan yhteensopivuudessa käyttäjän (eli tässä kohtaa minun) kanssa.

Täytyy kyllä silti ihmetellä, että testaamani kosmetiikan määrään suhteuttaen tulee kyllä kohtuullisen vähän löydettyä täysiä inhokkituotteita. Yleensä käytän silti tuotteen loppuun, jos vain mahdollista. Jos tuote on täysin sopimaton itselleni, saatan sen lahjoittaa siskolle tai äidille, mikäli tuote on sen tyylinen että se on mahdollista antaa eteenpäin.

W7 Honolulu bronzing powder

Ostin loppukesästä Normalista kosmetiikkaa ja nimenomaan meikkituotteita, joista aikalailla puolet osoittautui hudeiksi ja puolet hiteiksi. Tämä Benefitin Hoola bronzeria imitoiva aurinkopuuteri oli aivan omaa luokkaansa- eikä siinä positiivisessa mielessä. Aurinkopuuteria saa vain yhdessä, melko oranssihtavan ruskeassa sävyssä. Kokeilin tätä kasvoilleni ja tätä oli mahdotonta saada levittymään tasaisesti. Puuteri tarttuu meikkipohjaan eikä liikahdakaan. Aurinkopuutereissa pidän sellaisesta koostumuksesta, joka on helppo kerrostaa, häivyttää ja kohtuullisen nopeasti. Tästä ei ollut siihen, joten luulen että tämä lähtee kiertoon tai kokonaan roskikseen, jos en keksi tälle mitään käyttötarkoitusta. Onneksi puhutaan kuitenkin parin euron tuotteesta, joten rahaa tässä ei mennyt hukkaan.

W7 Tokyo rice powder

Ehkä arvata saattaa, että Normal- reissulla ostoskoriin tarttui myös W7- merkiltä toinenkin tuote. Riisipuuteri kuulosti kiinnostavalta, tosin tätäkin sai vain yhdessä sävyssä. Harmillisesti tämä tuntui joko sävyn tai koostumuksensa puolesta jättävän länttejä kasvoille. Lopputulos ihon pinnalla oli ihan ok, ei mullistava muttei mikään kamalakaan. En kuitenkaan usko että tämä jäisi käyttöön, sen verran hankala saada tätä toimimaan ihollani.

Wet n wild Impossible primer

Kauneusyoutubettaja Tatinkin kehuma primeri asetti korkeat odotukset tätä tuotetta testatessani. En osaa sanoa onko meikkivoide primerin päällä ollut huono vai tämä primeri, mutten ole saanut tätä toimimaan. Meikkipohja lähtee liukumaan, näyttää sotkuiselta eikä vain asetu iholle. En yleensä käytä primeria, joten uskon tällä olevan asiaa huonon meikkipohjapäivän kanssa. Itse primerissa on kyllä hyvä koostumus ja se tuntuu hyvältä iholla, muttei vain toimi meikkivoiteiden kanssa. Haluan antaa tälle kuitenkin vielä mahdollisuuden ja testata muutamien meikkivoiteiden kanssa, mutta en usko tästä tulevan kuitenkaan enää suosikkia.

Wet n wild Tinted Hydrator

Kesällä Wet n wildilta ilmestyi kauppoihin myös tämä söpön mintun vihreässä tuubissa kulkeva sävyttävä voide (eli siis meikkivoide…). Kevyen, kosteuttavan pohjan lupaava tuote vaikutti alkuun tosi hyvältä. Ensitestissä laitoin tämän alle tuon samaan aikaan ilmestyneen primerin. Jotenkin sitä aina kuvittelee, että jos brändi lanseeraa samaan kokoelmaan tuotteita, toimisivat saman merkin tuotteet keskenään moitteettomasti. Nämä eivät toimineet mitenkään päin, meikkipohja oli aivan hirveä. Tämä tuote toimi yksinään hieman paremmin kuin primerin kanssa, mutta keksin niin paljon parempia ohuita meikkipohjia ennemmin kuin tämän, joten tämä jää tämän vuoden hutituotteeksi, harmi kyllä.

BeautyAct Mattifying complexion concealer

Kicksin valikoimasta löytyvän BeautyAct- merkin peitevoide, joka lupaa mattaista lopputulosta. Varmaan osa saattaa jo arvata, että tämä tuote lähtökohtaisesti ei sovi preferensseihini. Pidän kosteuttavista peitevoiteista, jotka eivät korosta juonteita (kohta kolmekymppinen täällä hei) ja tasoittavat erityisesti silmänalusihoa. Tämä ei sitä tarjoa, sillä tuote on todellakin mattainen! En suosittele kuivaihoisille tai ikääntyvälle iholle tätä tuotetta. Luulen että rasvoittuvalla iholla tämä voisi toimiakin! Tuote ei siis yksinään ole huono, me emme vain olleet täydellinen match.

Wet n wild Brow sessive brow shaping gel

Älkää ymmärtäkö väärin, rakastan useita tuotteita Wet n wildilta! Uudet luomiväripaletit ovat aivan ihania ja merkin huulipunat ovat loistavia hinta-laatu-suhteeltaan. Jostain syystä moni uutuustuote kuitenkin ei osunut omaan makuhermooni, vaan joutuivat hutilistalle.

Boho Lip pencil sävy Beige

Bohon huultenrajayskynä oli vuoden huti huulituotteista, sillä rajauskynän sävy on erityisen vaalea ja mielestäni ei imartele montaakaan ihonsävyä (ehkä hyvin kalvakkaa ja vaaleaa ihoa). Kynän koostumus on hyvä ja pidän sen pehmeästä levittyvyydestä, mutta kynän sävy sekä lyhyys (tuotetta on hyvin vähän) vievät kyllä fiilikset tämän tuotteen kohdalla. Boho on brändinä yleensä sellainen, josta pidän, tämän brändin highlightit, poskipunat ja peitevoiteet ovat ihan priimaa, mutta tämä ei toiminut itselläni.

 

Löytyikö listalta sun inhokki- tai suosikkituotteita? Oletko testannut jotakin näistä?

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *